Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annak én sem örülök de hát ez van... Viszont az jó ,hogy egybe van a 3óra így ha fáradt vagy lejössz ,ha meg nem addig mész míg bírod!
mi vagy te, valami nevezetesség?
zegen jársz és megse látogacc?
Zamárdi. Balatonsound...
nem hát nemsokára meglesz az első is és akkor lesz fasza ez egy bt003
és gondolom nem kell bele erőltetni a kanyarba
ja ma voltam zegen vagy 20 al gyorsabb a kanyar sebesség:
végre!
nagy a különbség mi?
ma egy kicsit meleg volt
Na fel van gumizva
Hol voltál hétvégén, hogy túl kellett élni?
Engem érdekel az esti, csak a csoportbeosztás hiánya... hát...
még nem, addigra talánigen, deha raftingolunk akkor bizti nemfér bele a keretbe nálam :(
sziasztok srácok megjöttem ,túléltem a hétvégét...
Most néztem ,hogy Aug. 01.-én megint lesz esti pályázás a Pancsiringen 16:15-19:00-ig egybe ,csoportra bontás nélkül... 12000HUF... Valakit érdekel? Pray bringa összeállt?
Ugy nézem ez is egy 12085 FT-os rendszám csere lesz:). Jobb ha kérsz új rendszámot forgalmival (ami ott a polcon),mert a régi után gyártása is csak pár forinttal lenne olcsóbb és több hétig várhatsz rá..(tapasztalat)
Polgárdiban készült képek.
Köszönöm.Holnap azért légy telóközelben!
mit nem enged megnézni?
Msn-t iwiwen küldöm.
A feltöltés OK.
Küldöm.
Kéne a pizzás teló emilben ha tudod!Köszi!
Én is pakolok mert holnapra fog esni nálam a balatoni körut - többi napok családi beosztással telnek.Irány Zamárdi-rokonság,Siófok,Balmádi-fürdés-Bfüred-fel Tihany-ha már nyitva lesz a velőskenyeres "szaküzlet"-aztán a 71 esen le Gyenesdiás-ha lesz esetleg pizza(Csibe!),aztán Sármellék fele,Zalaszabar,Galambok-Kanizsa.Hosszu volt leirni!
Szia, ez igaz na nem baj,holnap leszedem amit a Csibe küld és hajrá Na lépek aludni mert mindjárt csörög az óra.