Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is-én is! csak én előbb fogok érkezni

/ Gyerekek, esküvőőő, felvonulás, pózolás, stb !
Erre jön valaki?

Ennyi? Többre számítottam Na várok még
Pogi köszi
most akkor 5.-e megy vagy nem megy?
Hali. Sajna nem tom a 4.-ét megoldani,mert indul a villanyvontatás és aki él és mozog azt beveik. Örülhetek,ha megkapom az 5.-ét.
Nem fog menni Jocc
Majd teszek fel a képekre mindjárt.
Ja, ma a Balaton körül egy kis rokonlátogatással egybekötve robogóztam egy kicsit.300 km 1 hiján.Fene ezt a meleget fel kellett vennem a farmerdzsekit!
Kn-Szántód-Zamárdi-Siófok-Kenese-Alsóörs-Füred-T
ihany-Badacsony-Keszthely-Sármellék-Zalavár-Zalaszabar-Galambok-horg
ásztó-Csapi-régi 7 esen hazáig-Kn.
Ez ugy 9.25 től-17.00 ig zajlott le
Sajna a déli parton alig lehetett menni az autóktól.
150méteren keresztül csúszott a tetején egy 200kilós motorral, de túlélte:D tokja, vákumosaplikátora darabokban, lencséjét felkell csiszoltassam.
Tomi!

Képek a nagy túrádról hol vannak?
Hát sajnálom, majd megoldjuk másképpen.
Nah ennyi volt...megint megszakadt a rohadt kurva pannonos szájba baszott kurva annya!
Értem. Hu csak tudjam leszedni......
Na majd leigázok mindent és mindenkit
Nem tudsz eljönni Szemesre? Feltettem az eseménynaptárba.
Csak rakd fel egyszer ér majd meglepetés.
Mert nem engedte feltölteni 500-nál nagyobb méretben aztán ezért el kellett darabolnom.
csezd meg.....ha kalasnyikov lesz amivel tüzelek rád....akkor hamar vége a játéknak.Az nem olyan izgi
Szia. Hát lehetne egy picit hűvösebb is.
Mér 2 tömöritett anyagba van? Az egyik 62MB,a másik 477MB.
Hagyd a fenébe, menj és vegyél egy kalasnyikovot aztán lövöldözz egyet.
Sziasztok!

Végre egy kis enyhülés jött, nincs az a nagy forróság.
Pénteken jön valaki a Balaton Bike Weekend-re? Szemesen lesz megrendezve, tavaly Zamárdiban volt.
Na jó...egye fene el megyek és nyomom a dudát
Gratulálok !
Nem tudom leszedni amit a Csibe küldött.....most is 7.2Kb/mp -el jön a cucc................az 12óra 46perc.....de a felénél meg fog szakadni mint az elöbb is
szasztok!
Szóval én lennék a jelelölt,aki beadta a kulcsot
Örülnék egy-kis motoros fogadtatásra amikor kijövünk az anyakönyvvezetőtől és esetleg amí elmegyünk az étteremig
Nem tartok nagy felhajtást,csak a családunk lesz ott Vacsora meghívást nem tudok adni sajna,de aki eljön az vendégem egy italra,kávéra...sorry de ennyire futja
Aug 10-én lesz 16.15-kor Hévízen a polg hiv-ban. Ez egy keddi nap. Aki ráér annak jönni kéretik
Mizujs?
Bassza meg a mobil internetjét aki kitalálta
Na mi van hogy muxik a GOPRO?
Énvok Lezúziusz