Kiskar hiányoztam,mi?
Megmondom őszintén nem is akartam én sportdobot,de még egyszer nem akartam hallani azt a szörnyű kawa hangot mögöttem amikor közösen gurulunk.
De mindegy persze, most még örülsz,de majd ha jó idő lesz.
amúgy Selyem él és alszik/eszik, ahogy egy macskának kell
Yamaha még alszik, de már hallottam hogy hajnalonként felhorkant. Lehet, hogy nem sokára felébred?
Rád gondoltam!
Csak addig nem akarom fotózni amíg nem csillog annyira a szőre mint kéne! Én a ződ polírt használom rajta de úgy néz ki tőle mintha algás lenne! Nemtom mit ronthatok el!
Sejmet üdvözlöm!
Na neked beindult már?
Már nagyon hiányoztál de most hogy itt vagy már nem érzem azt hogy eddig fél életet éltem!
Te még mindíg a mosógéplemezes hornettel gurulsz? Remélem ha lecseréled a kipufogót azzal is csinálsz valamit, mert máskülönben nem mutatkozok veled többet az úton!
Megmondom őszintén nem is akartam én sportdobot,de még egyszer nem akartam hallani azt a szörnyű kawa hangot mögöttem amikor közösen gurulunk.
De mindegy persze, most még örülsz,de majd ha jó idő lesz.
Amúgy is annyit kapnátok érte mint egy értelmes emberé! Nem tehet róla hogy hajamás!
"písz"
a fityinget felajánlom :D
Ridingre a vérdíj kitűzve!
Yamaha még alszik, de már hallottam hogy hajnalonként felhorkant. Lehet, hogy nem sokára felébred?
Hondások? Azok valami szekta?
Azé szorítok!
Selyem*
Elnézést!
Csak addig nem akarom fotózni amíg nem csillog annyira a szőre mint kéne! Én a ződ polírt használom rajta de úgy néz ki tőle mintha algás lenne! Nemtom mit ronthatok el!
Sejmet üdvözlöm!
Na neked beindult már?
Nekem (is) vannak menő macskás-motoros képeim
Talán nem csalódunk Rollban!
Intéztem egy macskát mert egy keszthelyi fazonnak is tök menő motoros-macskás képei voltak fönn! Ha lesz pár akkor én is teszek föl az adatlapomra!
Veled mi újság? Eladtad már a kabátot?
Mizu Kar?
Nem tudják ezek mi a szuperbájk! Hiába minden próbálkozás.Azért kicsit bízom Rollinban!
Gucci - Pour Homme, 100ml, 6.000 Ft.-
Rosszat hozott a csaj akitől rendeltem, ezért eladó!
Üdv,
Már nagyon hiányoztál de most hogy itt vagy már nem érzem azt hogy eddig fél életet éltem!
Te még mindíg a mosógéplemezes hornettel gurulsz? Remélem ha lecseréled a kipufogót azzal is csinálsz valamit, mert máskülönben nem mutatkozok veled többet az úton!
Nehéz kimondani de örülök hogy látlak!