Jól nézünk ki, fordulatszámmérő, ledes. Olyan még a robogómon sincsen, bár ott igazán elkelne a fordulatszámmérő a variátor behangolása miatt. Csak ami valamirevaló az elég brutál áron van.
Nagyon helyes, de ezeket se hagyd ki: elektro-motor[23444] tegnap 15:38
A qrva anyáddal társalogj elmebeteg! Nem érthető!?
elektro-motor[23446] tegnap 16:22
elektro-motor[23448] tegnap 16:37
Meg a többi aranyköpéseidet, na meg intézd el azt is a te engedélyed nélkül ne is írhassa le senki a véleményét a besúgást már a régmúltban úgy is megtanultad
Na ez egy nagyon jó hír
Pont az a méret ami nekem kell
Most szerezhetsz magadnak egy olyan órát mint az én motoromon van .....amugy ki ez a betühuszár aki neked írt?se kép...se normális adatlap......Lehet nem is létezik
A műszerek 56-os panelmérettel rendelkeznek és 60-as órába szerelhetőek, midkettő félkész állapotban van, 48-as méretben nincs, de kisebb felárért megtervezhető és legyártható abban a méretben is!
elektro-motor[23446] tegnap 16:22
elektro-motor[23448] tegnap 16:37
Meg a többi aranyköpéseidet, na meg intézd el azt is a te engedélyed nélkül ne is írhassa le senki a véleményét a besúgást már a régmúltban úgy is megtanultad
Pont az a méret ami nekem kell
Most szerezhetsz magadnak egy olyan órát mint az én motoromon van .....amugy ki ez a betühuszár aki neked írt?se kép...se normális adatlap......Lehet nem is létezik
A műszerek 56-os panelmérettel rendelkeznek és 60-as órába szerelhetőek, midkettő félkész állapotban van, 48-as méretben nincs, de kisebb felárért megtervezhető és legyártható abban a méretben is!
Üdvözlettel: Müller Szabolcs
--
Müller Electronics
mullerelectronics@gmail.com
+36 20 224 72 88
www.mullerelectronics.hu