Énis repsolt használok; mg vagyok vele elégedve, motul viszont csalódás volt...
:OO minden tavasszal cseréled? :O és utánatöltesz? a gyár 6000et ir olajcsereintervallumnak; én azt tartom évszaktol függetlenül, és mindig pontosan 1litert töltök bele és engedek le; szó sincs róla h kajálja az olajat:O vkinek volt még hasonló problémája?
A blokk bal oldalán találsz egy csavart azt kell kicsavarni.
De ahhoz le kell szedned a motorvédőt az aljáról mert ha engeded le az olajat akkor tiszta olaj lesz! Én Repsol MOTO SINTETICO 4t 10w40-t szoktam bele tenni. Szerintem az egyik legjobb olaj! Én minden tavasszal cserélem benne az olajat, nyáron meg utána töltök ha fogyott belőle.
Sziasztok!
Állt a motor néhány napot, és egyszer csak elkezdtem érezni a benzin szagát. Mentem egy kört elmúlt, aztán megint jöt a szag.
Szóval é arra gondolok, hogy a vákumos benzincsap valamelyik tömítése engedett el. Ha valakinek van hasonló tapasztalata lécci segítsen az orvoslásban.
Előre is köszi!
Sziasztok!
Az a kérdésem lenne, hogy nektek csinált-e már valaha olyat az elsőfék, hogy a jobb oldali fékpofa kifordul a helyéről?
Mert nekem egy folytában ezt csinálja hiába rakom vissza újra. Lehet, hogy a kis fém pöckök összerakásával van a gond?
Előre is köszi!
Pesten vagyok albérletben mert ide vettek fel egyetemre.
Majd ha egyszer lesz vlm találka itt akkor szóljatok lehet elnézek én is. Bár a moci nincs itt Pesten, de hátha felhozom vlmkor.
Biztosíthatlak, hogy kiváló szerelőm van. Ugyan eddig én is olajoztam minden bovdent mindegyik motoromon, annyiban igaza van, hogy a kábel alsó zárókúpjánál mindig vastagon állt a a rátapadt dzsuva. Hogy ez mennyire destruktív, azt ki-ki döntse el maga. Mivel az XT-t ő tartja karban, ezért teljesen rá is bízom ennek a dolognak a mérlegelését. A másik motoromon meg továbbra is kenegetem ha szükséges.
hm.. Szeretem az ilyen okos érveket.. Olyat is hallottam ,hogy a láncot sem kell olajozni mert az is összeszedi a koszt..és ezt egy "szerelő" mondta.. Nem kell mindent elhinni egy "szerelőnek" sem.. Én talán az ország legjobb szerelőitől-tanáraitól tanulok és ott ilyet nem tanítanak..
Üdv
Szerintem olajozni kell.
Nézd meg hol szakad el, valszeg ott kell keresni a problémát.
Lehet alul, ahol belép a házba a belső, ott szögben áll, és súrolja a ház szélét. Nekem ez volt a DT-nél....
Az én szerelőm meg esküszik rá, hogy nem szabad megolajozni, mert összeszed minden dzsuvát. A fene érti, hogy melyik a jobb. Az enyémben 17.000km-el még mindig gyári a cucc. (koppkoppkopp )
:OO minden tavasszal cseréled? :O és utánatöltesz? a gyár 6000et ir olajcsereintervallumnak; én azt tartom évszaktol függetlenül, és mindig pontosan 1litert töltök bele és engedek le; szó sincs róla h kajálja az olajat:O vkinek volt még hasonló problémája?
De ahhoz le kell szedned a motorvédőt az aljáról mert ha engeded le az olajat akkor tiszta olaj lesz! Én Repsol MOTO SINTETICO 4t 10w40-t szoktam bele tenni. Szerintem az egyik legjobb olaj! Én minden tavasszal cserélem benne az olajat, nyáron meg utána töltök ha fogyott belőle.
Állt a motor néhány napot, és egyszer csak elkezdtem érezni a benzin szagát. Mentem egy kört elmúlt, aztán megint jöt a szag.
Szóval é arra gondolok, hogy a vákumos benzincsap valamelyik tömítése engedett el. Ha valakinek van hasonló tapasztalata lécci segítsen az orvoslásban.
Előre is köszi!
Lécci írd le, hogy te hogyan orvosoltad a problémát, előre is köszi.
Nekem az első fék állandóan kotyogott, de fékpofa sose fordult ki: O.
Az a kérdésem lenne, hogy nektek csinált-e már valaha olyat az elsőfék, hogy a jobb oldali fékpofa kifordul a helyéről?
Mert nekem egy folytában ezt csinálja hiába rakom vissza újra. Lehet, hogy a kis fém pöckök összerakásával van a gond?
Előre is köszi!
10ért adom:)
bocsi ha nem érthető:)
ennyiért vetted vagy ennyiért adod? ha eladó engem érdekel..
Üdv
Belehúzod, és egy menetes rögzítőt dobsz a végére.
Az 150.- Huf.
És milyen bowdent használsz a kuplunghoz?
Gyárit, hol veszed?
Üdv. Viktor
Pesten vagyok albérletben mert ide vettek fel egyetemre.
Majd ha egyszer lesz vlm találka itt akkor szóljatok lehet elnézek én is. Bár a moci nincs itt Pesten, de hátha felhozom vlmkor.
Üdv
Nézd meg hol szakad el, valszeg ott kell keresni a problémát.
Lehet alul, ahol belép a házba a belső, ott szögben áll, és súrolja a ház szélét. Nekem ez volt a DT-nél....
sokat számit..
üdv