csővázas tdr-ed van? :D
csa mert ami volt alkatrész motorom azt eladtam, de valami üzlet folytán öcsém vissza hozta :D
így most van egy komplett vázam
ha érdekel akkor majd tárgyalunk a villáról ;)
sziasztok!
Szükségem lenne pár infora tdr 250-es tulajoktól!
Érdekelne a motorról minden fogyasztás, megbízhatóság, alkatrészellátás stb. És a véleménye akinek már volt vagy van ilyen gépe. Köszönöm előre is a válaszokat!
elvileg lehet, nekem legalábbis lehet
valami vízpumpa fogóval vagy valamivel a rugó alatt lévő nagy anyát kell tekergetni attól függ hogy akarod állítani
Hello sürgősen kellene egy power fedél mert az enyémet sikerült elhagynom , nem a tárcsa felőli kell hanem csak simán a fedél a másik oldalról, ha van jelezzétek mert nagyon kellene
Csao.
Eladó 1 jó állapotú, működő képes (sztender biztonsági kapcsoló)
Én azért vettem le mert az egyszerű dolgokat szeretem:D
Fixre kötöttem és kész.
írj megegyezünk.
micu_95@citromail.hu
ennek nem olajban forgó gyújtása van
száraznak kéne lennie
szimering csere lesz!
nem tom a gyújtás alatt vannak-e csavarok, ha van akkor azokat is tépjétek meg :D
Hali! Haverom most vett egy TD-R 125-öt és van egy olyan gond vele, hogy a gyújtás felőli oldalon a legalsó csavarnál csepeg az olaj. Levettük a deknit és kb. másfél deci olaj folyt ki belőle. A Kérdésem az, hogy ez normális? Hűteni kell a tekercseket? Ha igen, akkor összeszereléskor milyen és mennyi olajat kell bele tenni? Előre is köszönöm!
csa mert ami volt alkatrész motorom azt eladtam, de valami üzlet folytán öcsém vissza hozta :D
így most van egy komplett vázam
ha érdekel akkor majd tárgyalunk a villáról ;)
Szükségem lenne pár infora tdr 250-es tulajoktól!
Érdekelne a motorról minden fogyasztás, megbízhatóság, alkatrészellátás stb. És a véleménye akinek már volt vagy van ilyen gépe. Köszönöm előre is a válaszokat!
valami vízpumpa fogóval vagy valamivel a rugó alatt lévő nagy anyát kell tekergetni attól függ hogy akarod állítani
A központi teleszkópon lehet e állítani hogy keményebb legyen?
Eladó 1 jó állapotú, működő képes (sztender biztonsági kapcsoló)
Én azért vettem le mert az egyszerű dolgokat szeretem:D
Fixre kötöttem és kész.
írj megegyezünk.
micu_95@citromail.hu
száraznak kéne lennie
szimering csere lesz!
nem tom a gyújtás alatt vannak-e csavarok, ha van akkor azokat is tépjétek meg :D
eladó, vagy elcserélhető gyári, szép állapotú dob-pár YAMAHA TDM 850 4TX típusra.
Csere érdekel "tuning" / "sport" dobra, szintén a fenti típushoz valóra. Ráfizetek természetesen, ha kell. Elérhetőségek bármelyikén kereshettek!
0620 213 30 86
yahzee@freemail.hu
Üdv
D