Köszöntöm szépen a gyors választ!De újabb problémám van xd ,vettem egy pár 41X53X10,5 szimeringet és szó szerint bele esik a telóba, a teleszkóp szárra jó. Valami ötlet vagy nem jó vettem?Köszönöm Üdv!
Helló!meg tudnátok nekem mondani hogy mennyi olaj megy teleszkópokba?Vagy valami magyar szerviz könyvet ha tudnátok küldeni az jó lenne! Válaszotokat előre is köszönöm Üdv Zsolt!
Sziasztok Valaki Nem bont Mostanában Régebbi TDR-t (Küllö kerekest) amin bal oldalon van az első féknyereg? Mivel kéne egy Ilyen brembo féknyereg ha van valakinek jelezze
helló
igen, azon kívül menne van minden, + adok mellé egy majdnem koplett kuplungot, meg a power nyelvet mert az is meg van még
hát előre utalás esetén olcsóbb a posta az tuti
olyat hallottam hogy megemelték az utánvétel árát, nem tom mennyire igaz :/
Üdv. Vettem nem olyan rég 1 yamaha tdr 125- öst, és próbléma van a világítással, alapjáraton éppen hogy csak pislákol valami, de viszont ha felpörgetem, akkor rendesen ég. és ha ráteszem a világítást, néha leis esik az alapjárat, néha meg is áll. Ez mitől lehet ? (én feszültségszabályzóra tippelek, csak azért kérdezem mert nem nagyon vagyok otthon az elektronikában, és iknább megkérezem mielőtt neki álnék )
akkor nem tudom mi lehet vele valahogy megoldom!
De köszi a segítséget!