Nekem lehet hogy lesz ezen a héten, mert nekem cserélni kell a motor elejét (teleszkóp féknyereg) és akkor már kereket is cserélek, de sajna ez a felni megvan ütve, de tartja a nyomást és jobb oldali tárcsás ha minden igaz 7végén oda tudom adi ha megfelel neked (attól függ mikor kapom meg a fizum elvileg a 7en megkapom)
Sziasztok!
Nincs valakinek eladó első felnije, bal oldali nagy tárcsásra lenne szükségem. Vagy ha a jobb tárcsásat is meg lehet oldalni akkor az érdekel. Minden megoldás érdekel :D
ami a blokkban van, minden meg van hozzá
álló rész, lendkerék, jeladó, tekercsek.
ha itt az egyik srácnak nem kell a fesszabájzó akkor akár az is van, cdi, trafó, végülis a gyújtástól a gyertyáig
ha érdekel akkor írj :)
árban megegyezünk
Ja és a power szelep biztoa nem működik aksi nélkül mert amikor ráadod a gyújtást akkor ugye ellenőriz de ezt az ellenörzést egy relé szabályozza ami a faridom alatt van és ugye ha nincs egyenletes feszűltség a relé nem működik csak ha beindítod a motort akko elkezd kattogni az egyenletlen feszűltség miatt és csak tönkremegy a relé. Én azt ajánlanám amíg nincs egy normális aksid addig kösd ki a szelepet . Mert félő hogy a relé megadja magát és az bem olcsó játék !
gyújtáskapcsolód van?
mert ha ráadod a gyújtást (elfordítod a kulcsot) akkor kéne hallanod egy elektromos motor hangot oda-vissza mozogni (ez a power motor hangja, egy ide-egy oda) + még a power bovden is megmozdul.
Hát 100-120-at szerintem mennie kéne, de ez fogaskeréktől is függhet
A fordulat a lényeg
mondjuk nem tudom ezeknek mennyit kell forognia, de hátha van valaki aki meg tudja mondani.
Köszi. Hát nem tudom, hogy nyit e a power, van benne egy aksi, de elég gyenge önindítóval nem indít.
Mennyit km/h kéne menni egy tdr-nek, én most vettem a mocit, de 100felé nem megy.
Üdv.!
Átt szeretném alakítani a gépemet sm-re . Nagyjaból már megvannak a tervek hozzá (fejidom .,sárvédő,kézvédő ) Nézegettem átt alakított TDR-eket es csak arra nem tudtam rájönni hogy az oldal idom hogy van megoldva . Mert ugye a gyári nagyobb . Nem tudom hogy más modellről valóval vannak e megoldva . Ebben a témában kérném segítségeteket . Előre is köszönöm !
Üdv TDR-esek :D Nos nekem ma majdnem összejött 1 előrebukvenc, mert szétesett az elsőfékem és beszorult. tudna valaki képet küldeni az első fék alkatrészeiről ? mert nem tudom hogy miket hagytam el. a csavart ami a fékbetéteket tartja azt biztos. Ja és még a teleszkópomon is az alső menet ( a féknyereg csavarja ) teljesen szétment. Tud valaki segíteni ?
bocsi csak most olvastam hogy csak blokkalkatrészek vannak. :D van 18as első lánckereked ? mert én 2 motorosboltban voltam, és azt mondták nincs. esetleg ha valakinek van dobjon létszi 1 üzit, nagyon kéne . :D
Nincs valakinek eladó első felnije, bal oldali nagy tárcsásra lenne szükségem. Vagy ha a jobb tárcsásat is meg lehet oldalni akkor az érdekel. Minden megoldás érdekel :D
álló rész, lendkerék, jeladó, tekercsek.
ha itt az egyik srácnak nem kell a fesszabájzó akkor akár az is van, cdi, trafó, végülis a gyújtástól a gyertyáig
ha érdekel akkor írj :)
árban megegyezünk
mert ha ráadod a gyújtást (elfordítod a kulcsot) akkor kéne hallanod egy elektromos motor hangot oda-vissza mozogni (ez a power motor hangja, egy ide-egy oda) + még a power bovden is megmozdul.
Hát 100-120-at szerintem mennie kéne, de ez fogaskeréktől is függhet
A fordulat a lényeg
mondjuk nem tudom ezeknek mennyit kell forognia, de hátha van valaki aki meg tudja mondani.
Mennyit km/h kéne menni egy tdr-nek, én most vettem a mocit, de 100felé nem megy.
szerintem csak akksival lesz jó
Tudnátok segíteni abban, hogy a power szelep működik akkumulátor nélkül vagy sem?
Átt szeretném alakítani a gépemet sm-re . Nagyjaból már megvannak a tervek hozzá (fejidom .,sárvédő,kézvédő ) Nézegettem átt alakított TDR-eket es csak arra nem tudtam rájönni hogy az oldal idom hogy van megoldva . Mert ugye a gyári nagyobb . Nem tudom hogy más modellről valóval vannak e megoldva . Ebben a témában kérném segítségeteket . Előre is köszönöm !
Csak a jeladó kell(remélhetőleg)
Keresek 125-öshöz használt gyújtás jeladót. Van valakinek?
Yamaha dt125r enduró felniket egy sm szetre ?
A Fesszabályzót sikerült megmentenem
Ha ilyen kell neked is akkor majd írsz
A fogaskereket megnézem de szerintem nem 18 fogas, inkább kisebb.