Yamaha TZR 125 4DL Brembo kerékszett eladó, hátsó (még egy veretés után leégetni való cserés) michelin gumival, elöl 60%os Michelin macadam gumival jó állapotban eladó. Ha érdekel valakit írjon! :)
Heló! Engem érdekelne a gumiharang és a sárvédő. Postázni tudod? Estleg megadhatnád az e-mail címed, és ott megbeszélhetnénk hogy mit hogyan. Előre is köszi!
Azthiszem stimmel teljesen 91 es 4dl belgardahoz kellene, a három fogaskerékkel együtt (kuplung alján a kicsi+nagy, es a főtengelyi kis fogaskerék) ha küldenél fképet azt megköszönném!
Üdv Mindenkinek aki már nagyon várja a tavaszt. A hétvégén kezdem összerakni a vasat. Új TKRJ dugattyúval Táboriéknál fúrt, és honolt henger. Remélem jól fog üzemelni a gép, és kap még egy festést is. Eladó lesz ezek után ha érdekel valakit írjon nyugodtan majd töltök fel képeket is. Széles utat gumifákat mindenkinek.
Eladó egy TDR 125 gyári első sárvédő annyi baja van hogy az egyik fül hiányzik róla meg ugyan ehhez a motorhoz két első gumiharang a teleszkópokra teljesen hibátlan állapotban , nem szakadt nem repedt!
Mindezekért együtt 2000FT szeretnék kapni , mert nekem már évek óta itt áll és csak a helyet foglalja nem tudom felhasználni semmire!
Helló!
Az normális, hogy nemrég kb 2 hete töltöttem fel a kiegyenlítőtartályt.
Nemsokat mentem vele és már majdnem a minimumnál van. Szerintem szivárog valahol de a motor alatt nem találtam eddig semmilyen tócsát.
Kérdésem az, hogy vegyek bele ilyen hűtőtömítőt vagy nézzem át a rendszer?
Ne haragudj, de már elkeltek! :) Elvitték ahogy felraktam apródra!
De köszönöm az érdeklődést!
üdv.
mivel másabb a többinél?
mert nekem van kuplungom csak azt nem tudom hogy jó-e hozzá :)
új lamellák vannak benne ;)
keresnék tzr-hez minarelli blokkra komplett kuplungot! akinek van írjon: zdarlightk@gmail.com
válaszokat előre is köszönöm!
ha tudsz utalni akkor 500 Ft-ból megúszod a postát :)
Vélemény ? Ér valamit ?
Karburátoe beállítással kapcsoltba tudna valaki segíteni ?
Levegő-Benzin arányt hogyan kell beállítani ?
Eladó egy TDR 125 gyári első sárvédő annyi baja van hogy az egyik fül hiányzik róla meg ugyan ehhez a motorhoz két első gumiharang a teleszkópokra teljesen hibátlan állapotban , nem szakadt nem repedt!
Mindezekért együtt 2000FT szeretnék kapni , mert nekem már évek óta itt áll és csak a helyet foglalja nem tudom felhasználni semmire!
Valakinek nincsen elfekfőben egy tdr első fékcső?
előre is köszi
Az normális, hogy nemrég kb 2 hete töltöttem fel a kiegyenlítőtartályt.
Nemsokat mentem vele és már majdnem a minimumnál van. Szerintem szivárog valahol de a motor alatt nem találtam eddig semmilyen tócsát.
Kérdésem az, hogy vegyek bele ilyen hűtőtömítőt vagy nézzem át a rendszer?
az a lényeg