danny pont erre gondoltam!!! fasznak a lakás, ha már úgyis bérelek garázst a motornak. hát két moci között épp elfér egy hálózsák!! ó, mily botor voltam eddig
Nézd, én pl. saccra tudom, hogy bőven egymillió felett költöttem az R1-esemre - a szervizeket, benzint meg a kopó dolgokat nem számolva-, és télre/jövőre is van még ötletem bőséggel (van egy marha jó motorosbolt, tőlük veszek mindent )!
De a teljes összeget sosem merném kiszámolni!
Elnézve a listád, amiket fizetgetsz havonta, egyértelműnek látszik a helyzet: 1 kocsi és 1 lakás megy a levesbe!
a 2005-öt utólag már én sem merem összeadni eleinte elkezdtem akkor is tervezni, csak ugye akármit veszel, van belőle egy olyan, ami "csak egy kicsit drágább, de sokkal jobb", és máris borul minden!!
hát nem a sportmotor-tulajdonosokról fogják az ésszerűség szobrát mintázni, az biztos..
a szívrohamom még várat magára, jelenleg épp gyomorfekéllyel küzdök .. viszont hidd el, ha már ennyi havi kötelezttséged van, és a bevteleid nem fixek (vállalkozó vagyok, nincs fizum), akkor nekiállsz komolyan számolgatni ha tetszik, ha nem!!
Lumbergh, először is nem kritika volt, sőt, így az ésszerű.
De szerintem ha valaki minden egyes ráköltött fillért pontosan vezet és összead, akkor csak a saját szívrohamát hozza közelebb!
danny, hidd el, az fz6-tal én sem így csináltam és nem is jellemző rám legalábbis a magánéletben, de most elég sok mindenbe vágtam bele, el vagyok picsamód adósodva, és komolyan ki kell találnom. jelenleg fizetem egy lakás egy motor és két kocsi hitelét, biztosítását, cascoját.. add össze..
Nekem van olyan ismerősöm aki tavaj vett egy GSXR 750 est keb egész szezonban ment 1000km mert se tankolni se szervizelni meg stb. nem tudja atörlesztő mellett.
Na szerintem ennek semmi értelme így.
Lumbergh, ha mindenki úgy kezdene el sportmotorozni, ahogy te írtad (excelbe minden, várható bevételekkel, aztán meglátjuk hogy megengedhetem-e magamnak), akkro szerintem kb. hatoda lenne a sportmotorok száma Magyarországon!
gyurkesz az a baj, h elkezdtem.. legalábbis belekóstoltam, és elért a végzet.. minden órámat pályán tölteném, basszus.. sportmotorokkal álmodok. én, aki a kényelmes motorok és a túrázások híve voltam...
2. Mondom, hogy ocsmáááány. Nem tetszik. Kéket nem lehetne?
Egyébként a DanGer Bikes
De a teljes összeget sosem merném kiszámolni!
Elnézve a listád, amiket fizetgetsz havonta, egyértelműnek látszik a helyzet: 1 kocsi és 1 lakás megy a levesbe!
a szívrohamom még várat magára, jelenleg épp gyomorfekéllyel küzdök .. viszont hidd el, ha már ennyi havi kötelezttséged van, és a bevteleid nem fixek (vállalkozó vagyok, nincs fizum), akkor nekiállsz komolyan számolgatni ha tetszik, ha nem!!
De szerintem ha valaki minden egyes ráköltött fillért pontosan vezet és összead, akkor csak a saját szívrohamát hozza közelebb!
A rossz időkre: katt ide
Nekem van olyan ismerősöm aki tavaj vett egy GSXR 750 est keb egész szezonban ment 1000km mert se tankolni se szervizelni meg stb. nem tudja atörlesztő mellett.
Na szerintem ennek semmi értelme így.
gyurkesz a te motorodon ez az állandó idom, vagy fényezett pányacucc?