Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem.
vagy igen!?

volt R6-osom is!
meg aprilia mille r-em.
meg gsx-f-em

mind szuper szerintem.
Csáóóó Andrew!
mert te mindenben ilyen nagyképű vagy ezért van Kawád is mindenből csak a minőség ugye....

LX
Na itt is vagyok.
bocs.
pedig Őket raktam be! :o))

nem csak kezdőknek. az egész full-gas csapat ezt használja. ha nekik jó, nekünk pláne!

nekem Capit lesz :o))
bár ez a capit típusú cucc használtan is vagy 80.000.- Ft az e-bayen
Jó reggelt Csillagvirág!
Köszönöm az info-t, jövőre nagy lesz belőlem. Most elkezdek spórolni
tengeteg.... szép volt LX ... szóval rengeteg
igen Zsu. Én is tőlük vettem! Gari miatt fontos volt hogy itthon vegyem. Bár az a "gazember" egy q... FT-t sem engedett az árából
biztos Zsura költi azt a tengeteg pénzt.....

LX
tele volt gyerekekkel is a parkoló... kisgyerek ott "nyomta" 3 kerekű biciklin... csak gondolj bele... jön a barom, és átmegy rajta... és kész....

LX
túró, a második link nem működik. Legalábbis nekem.

Andrew,a Motraxot Dannyboyék forgalmazzák.
Jó napot emberek!

LX a parkolóban strímájerkedő emberek tényleg nagyon idegesítőke tudnak néha lenni a pályán lévőkről már nem is beszélve
Szasz" Túró,

szóval nekem bejött a motrax. Tény hogy már ránézésre is jobb minőséget sugall a capit. Ha sok pénzem lenne és nem kellene futót is vennem akkor azt vettem volna! Viszont kezdőknek tutira elég a motrax. (szerintem!)

LX
jó reggelt!

Andrew!

gumimelegítő (motrax)
gumimelegítő (motrax)
gumimelegítő (Capit)

aztán van még
http://www.ttsl.de
még márkák:
willow
KLS

szóval sok helyen.

motrax jó árban van kint. ittthon borsosabb, de ezt lehet a szállításra fogni, meg a nagy haszonra :o) minőségre középkategóriás.
capit, drága, kiváló minőség
willow - alsó középkategória. közepes ár...

motrax a legolcsobb - elérhetőbb mindezek ellenére, viszont szerintem jó az ár - érték arány.
ismerem az ilyen míííítingeket....

LX
LX_ZX ilyenkor mindig kioktatás van
ja..... értem.... dolgozzál csak, értekezzél.... okosodjál.... meg ilyenek

LX
LX_ZX H. reggel van vezetői ért. majd később
jóvann" ne ríjjá"... ezt akkor is tudtad amikor megvetted a mocit.... Gondolj arra hogy másnak még a mocire sem "fussa"... ja, és szedd már össze magad a csajos topic-ban... me" mindjárt jön Túró, és akkor már nem lesz érdemes odakattintani...

LX
gumimelegitőt hol lehet venni?
Pénz pénz pénz
Jó reggelt Andrew

ok, értem. Tudom

LX
igen az. Meg az egész motorozás pénz kérdése....

LX