Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Klubpoló helytt Klubcipő
Remélem 22.-én jössz túrázni
a fene...

pedig titkon bíztam egy teljes éves benzinutalványban....
A legutolsó
egyébként itt nincs olyan, hogy valami különdíj a legfiatalabb regisztrált személynek, mert csomó versenyen is kitüntetik a legfiatalabbat is mega legöregebbet is

Szerintem joggal jutna rám eme becses kitűntetés, mint a legfiatalabbra...

vagy tekintsem különdíjként, hogy CLUB TAG ként regelhettem magam

Pesze, hogy nincs

Na pá pá
öcsir6 jobbulást és gyógyulj meg hamar
hátőőő izé...

akkor én asszem elcsesztem a lépést... Club Tag ot választottam

Remélem ennek nincs semmiféle negatív következménye
öcsir6:én is jobbulást kívánok és gyors felépülést
NEM!

A Klubtag a Klubtagoké, akik eddig is benne voltak és akik regisztráltak nálam
A TAG az összes többi
öcsir6:JOBBULÁST!Gyógyúlj meg mert jövöre már meccselni szeretnék veled!
igen de mind a kettőt tudod választani, neked a clubbtag való nekem a tag...

és irhatsz a privat forumba is ahonnet en kivagyok tiltva
Club Tag az a yamahásoké, a Tag, meg az idegenlégiósoké
Meglátjuk, mit tehetünk az ügy érdekében
mar otljuk egymast a forumon
regelj be mint klubbtag!

nekem csak a TAG ot engedték igaz nem is volt yamaham sosem
regisztrálj ennyi
Taglistára, hogy tudnék felkerülni
pedig ez volt a legforgalmasabb topic, ide is tessék majd írni! sportmoros tarsaitokat cserben nemhagyni!
ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!! ELKÖLTÖZTÜNK !!!

Itt megtaláltok minket: R6-Klub
JAJ tényleg de buta vagyok
Na mi van mindenki szereli a vasat
Hellótok

A vas előkészítve holnapra Nem mintha sokat kellett volna csinálni
Irány a pálya reggel 8 M3 kivezető Shell-kút