Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt csajszi
ja, kb erre gondoltam.. majomból és bohócból mindig van elég, minél menőbb a hely, annál inkáb...
LX_ZX mindig vannak hülyék ezt sajna be kell válallni
nem Zsu, egy kicsit sem igaz! Ott volt mellettünk az egész R6-os bagázs... nem hiszem hogy egy rossz szót is szóltunk egymáshoz.... (tudom hogy vicceltél, de mielőtt valaki még félreértené.... ja és hétfő van, és mivel eszembe jutott a szombat, felhúztam magam rajta....)

LX
például abban hogy megy két MZ-s a célegyenesben, hátranéznek, látják hogy jövök bal oldalon a vonla mellett (nyélgázon ahogy kell) és bevágnak elém kb 130 - 140-el, amikor én már 2 kiló fölött jövök... mondanom sem kell hogy mit éreztem, és mit üvöltöztem a sisakban.... másik : gyors csoport : Emberünk ott kavírnyál (többen is voltak) 3:00 - 3:30-as körökkel... agyrém.... a szokásos parkolóbeli nyélgázas mutatványokról már nem is beszélek....

LX
Tudod, aki nem Kawás, az paraszt. Ugye LX?
akkor megpróbálom nem sajnálni annyira..

a paraszt-viselkedésforma miben nyilvánul meg a h.ringen?
Jó reggelt! :)
Jó reggelt

hát Lum, nem sokat veszítettél szombattal... már megint volt kint annyi paraszt hogy ihajjj..... a faxom tele van már a H ringgel....

LX
Nem vagy egyedülezzel
morgen!

hát ki tudnám hagyni a hétfőket..
Jó reggelt mindenki!
Bundy:
elég egy helyre beírni, azt is olvassuk!
szevasztok!!!

Regisztráltam újra, a megtévesztések miatt...

Bye
Kiváncsi leszek rá élőben!

Szívesen!
Ha tudsz gyere, mindenkit szívesen látunk! Még annyit, hogy lájtos túra, max 120-130 as tempó!
köszi az infót
Úgy láccik az új R6 mindent megkap az R1től!!! Kár, hogy a kipufogót nem kapta meg... de ettől eltekintve ez a motor egy műremek!!!
Idézet a klubelnöktől:
"
2005. október 22.-e (szombat) (esőnap 23.-a (vasárnap)). Vidéki Klubtali Győrbe & Túra a Bakonyba.
A túra útvonala: Bp. - Győr – Zirc - Veszprém – Tapolca – Devecser – Városlőd - Pápa - Győr - Bp.

Találkozás és gyülekező 8:45-9:00 között, a Budaörsi út és Osztepenko között, az OMV benzinkúton, az M1-M7 kivezetőjénél

Indulás 9:00-kor Budapestről

Győrnél találkozunk a többiekkel kb. 10 órakor.: M1-esen a 117-es km-nél van a veszprémi (82-es út) lehajtó. Ott van egy ESSO kút, na ott lesz a chekpoint a többiekkel

Egy kis pihenő, majd GO !!!! tovább
A túra közben valahol megállunk kajálni, piálni, dumálni. Majd tovább motorozunk, és kb. 17-18:00 óra fele hazaindulunk
"
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy ennek a 22.-ére tervezett Bakonyi gurulásnak mi lesz ill. lenne az útvonala és hogy is van ez? Szombat vagy Vasárnap? Ha Szombat rossz idő, akkor Vasárnap?
Köszi
Ha ezzel arra célzol, hogy fiu vagy hát igen megtévesztő a "baby"!
Ettől függetlenül azt mondom, kezdj 400-ason, vagy ha 600 akkor inkább naked, vagy gyengébb túramocival! Aztán jöhet a sport!

Hát tudom, hogy eléggé megtévesztő a baby a végén, de máshogy nem tudtam regisztrálni... Bundy már van ezért odaírtam a baby-t...

Lehet ennyire megtévesztő???
Nem te lennél az első lány, akinek első motorja egy R6! Általában ti azért finomabban kezelitek a gázt, mint mi fiuk! Ha mindenképp 600-as sportot szeretnél jó döntés! Én inkább azért azt javasolnám, hogy kezdésnek egy 400-ast vegyél!
Szevasztok!!!

Aki olvassa a többi hozzászólást, az már tudja miért is írok ide.

Csak annyit, hogy az r6-os is a azok a motorok közé tartozik, amiken gondolkozom...
Kezdésnek felejtsem el???
Rajta vagyok az ügyön....:) próbálom úgy szervezni a dolgokat, hogy mehessek...
helyett