Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jóreggelt!
puszi a hasadra Andrew!
Ha érdekell konkrétabban szólj, és utána megyek!
Jó reggelt Mindenkinek!
Ez is jól hangzik, a pajzs is most hívott és elvileg lehet hogy ma megoldódik. Sajnos ma eléggé költségorientált vagyok.
LX_ZX reggelt neked is!

Nem azért nem akartam meghallani mert... hanem mert megint csinálja a hülyeséget
Azt nem tom mennyi lenne, de a mocit is még a VFR-t úgy vittem, hogy oda, papír lead 9-10 körül, aztán el mocizni, 13-ra vissza papír visszakap és annyi! Kb ugyan ott van mint a mozaik, csak a pesti oldalon a Váci útopn kifele!
Te hogy tudnád mennyiért?
Télleg? Elvileg itt is van emberem aki intézi de már előre kivagyok hogy mennyi lesz. Mondjuk bízom benne hogy nincs sok nagy baja
A futóműve egy kicsit kivan. A többi asszem jó
Részemről áll! A túra! Miért oda viszed! Tudok más helyet is, ahol tuti átmegy!
így hátha meghallod :
Andrew írta :
"Lehet mégsem tudok jönni ma mert 6-7 körül műszakiztatom a kocsit a Mozaik utcában.
Szombat áll még? áll. 18 fok lesz"

HALLOTTAD?

LX
Andrew ezt meg se hallottam
Lehet mégsem tudok jönni ma mert 6-7 körül műszakiztatom a kocsit a Mozaik utcában.
Szombat áll még? áll. 18 fok lesz
Andrew hadjuk jóó majd az idő megmutassa
Igen pajzs, a csajod háta ugyan szép (bár én annyira nem vagyok oda a tetkóért) de azthiszem a versenypályán még ha bedobnád figyelemelterelőnek akkor sem jutnál nálam semmire. Jövőre végedlesz
Andrew megint előre iszol a medve bőrére a csajom hátát fogod nézni ahogy előtted megy és távolodik max.
Andrew he he és akkor mi van
jobb ha megszokod, pályán is ez lesz
hopp megelőztelek
Jó reggelt mindenki!
Jó reggelt mindenkinek!
További szép napot!
Hát szörnyen sajnálom hogy eme elmélkedésednél nem voltam jelen túró, de mindenesetre gratulálok hozzá! Megint hoztad a formád .
szia pajsi.
tsákány

LX
Csáó!