Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen. És vesztek egy Kawát

LX
Na ne legyetek már ilyenek a kawasaki is jó, mert hát valahol elkell kezdeni a motorozást. Aztán majd benő a feje lágya
persze persze
Andrew
persze persze.... lemosták... én is hallottam hogy valami motormosó akció van az Euro ring környékén, ahol is valami Yamahások a méh telepről ingyen lemossák a szép zöld kawákat, csak azért hogy egy igazi motor közelébe juthassanak, és megérinthessék azokat a csodálatos motorokat! nem szégyen ez srácok ja, és ha pétisót tankolunk is gyorsabbak vagyunk

LX
valószínűleg nem egyre gondolunk (végre), mert abban amiben erős vagy az
Andrew nem is baj másban erős vagyok
csak a gépelés nem erősséged...
Andrew azzal a különbséggel hoyg én le is tudom írni amire gondolok
f****m pajzs hogy nincs egy önálló gondolatod, ezt mondom én is
lumbergh: látom neked is R6os blokkod van
Andrew vazz pedig Lumbergh csak 1 fél napott töltött velünk de hát a Márkahűség
szegény délben könnyeivel küszködve elvonult a pályáról. hazafelé szólt a szembejövő ződeknek, hogy nincs értelme kijönniük, a yamahások lemosták őket. nem is jöttek.. ha jövő tavaszig még bekaptok némi pétisót, lehet esélyetek...
na ja... kell is.... 95-ös, vagy 99+-os... tök (saláta) mind1... mert ezzel is, és azzal is gyorsabb a zöldség!

LX
Jaj vazz ne is mondd, ennél közhelyebbet akarva sem tudtam volna írni
LX_ZX sok öntettre lett volna szüksége ahoz
ja, mert azzal a "salátával" is otthagyta a ti kis méh telepre való cuccaitokat ezért ne kérj bocsánatot.... ezt megértem

LX
Andrew csak összeszedted magad és írtál valamit
hát igen... a Yamaha az Yamaha
jött valami pimpi nevű gyerek is egy salátán ülve, de nem a kerteszkedj.hu-ra, hanem a sportmotorra fényképeztünk, uh az biza lemaradt.. sorry lx, legközelebb..
köszii
HOL??????

LX
Látszik hogy csak motorok vannak
szasztok 6osok, andrew, pajzs, itt vannak a vasak szobatról, tomato kattogtatott, de még csak ennyit küldött át..