Bakker ha felmegyek Bp-re ,hogy veletek Induljak akkor nekem még +200 kilcsi persze ez nem gond vagy én Győrből másfele indulok majd haza, hú már nagyon várom…
Az október végi gurulás, szigorúan lájtos tempóban fog lezajlani. Max. tempó 120-130 km/h, azt tartsátok szem előtt. Úgy néz ki sokan leszünk, lesznek új arcok, akik nem ismerik az útvonalat stb. Ezúton kérek mindenkit, hogy így tervezzen.
Köszönöm
A májusi csillag túrán majd a mátrai túrán is volt, hogy eléggé szétszakadt a társaság illetve lemaradtak. Én ezeken vettem rész és akkor ez volt a tapasztalatom(tapasztalatunk).
A múltkori szlovák túráról nem tudok vélemény alkotni mert nem voltam ott.
Én is a lájtos max 180-as túra híve vagyok! A 180 csak és kizárólag autópályára értendő, de lehet kevesebb is! És persze ez 130, mert annyi a megengedett, csak rossz a billentyűzetem!
De lehet a győri körutat csökkenteni kéne pláne ha sikan megyünk.
Okulva a korábbi túrákból jó lenne együtt menni és NEM pedig 200-al egymást előzgetve
Az október végi gurulás, szigorúan lájtos tempóban fog lezajlani. Max. tempó 120-130 km/h, azt tartsátok szem előtt. Úgy néz ki sokan leszünk, lesznek új arcok, akik nem ismerik az útvonalat stb. Ezúton kérek mindenkit, hogy így tervezzen.
Köszönöm
By
R6-Klub President
A májusi csillag túrán majd a mátrai túrán is volt, hogy eléggé szétszakadt a társaság illetve lemaradtak. Én ezeken vettem rész és akkor ez volt a tapasztalatom(tapasztalatunk).
A múltkori szlovák túráról nem tudok vélemény alkotni mert nem voltam ott.
a kawa túrán volt 250-es motor is. nem mehetsz 180-al!
Okulva a korábbi túrákból jó lenne együtt menni és NEM pedig 200-al egymást előzgetve
így jön ki szerintem a kb 500km
de. ezért volt akérdés.
az 500 km-be benne van ez a győr bp oda vissza etap is?