vállalom a vakegeret.
erre többször rászolgáltam mint a népművészetire
tegnap voltunk kanyarogni.
kurva jó volt.
akik volak a túrán, azon a szakaszon. oda vissza, nem száguldozva de gyorsan. imádom kawasaki.
kipróbáltam egy 600 rr-t ugyanott.
sokkal biciklisebb az üléspozija. nagyon közel volt nekem a kormány, így majdnem egyenes derékkal ül rajta az ember :o) na jó ez kicsit túlzás.
a súlya nekem többnek tűnt. pedig elvileg 2 kiló a különbség. gyári adat . kimozdítani, beindítani a kanyarodást picit nehezebb volt, ellenben kanyarban iszonyat stabil. sokkal biztosabb érzés. gyári ülés keményebb, de annál jobban érezni a hátulját. bedöntve nagyon kezes volt. ráfékezés, mélyebbre döntés.
szóval tetszett.
gyengébbnek tűnt középtartományban. összességében roszabbat vártam, de nagyon tetszett.
Melóban vok, és itt nincs msn. Vagyis van, csak utána 2 hét netmegvonás, mert nemszereti a rendszergizda. tamas.rezsnyak@ico.hu ide küldj 1 telszámot és felhílak.
A "mi" szintünkön kb 7-10s van a h-ring és a p-ring között köridőben. Kitudod számolni hova lennél jó. A kezdő van 2:40 fölött, 2:40-2:20 a halado és 2:20 alatt a profi elvileg a Főnixbandi beosztása szerint.
ki van zárva!
LX
de szerintem a népművészetit is bevállalhatod
merre voltatok?
LX
erre többször rászolgáltam mint a népművészetire
tegnap voltunk kanyarogni.
kurva jó volt.
akik volak a túrán, azon a szakaszon. oda vissza, nem száguldozva de gyorsan. imádom kawasaki.
kipróbáltam egy 600 rr-t ugyanott.
sokkal biciklisebb az üléspozija. nagyon közel volt nekem a kormány, így majdnem egyenes derékkal ül rajta az ember :o) na jó ez kicsit túlzás.
a súlya nekem többnek tűnt. pedig elvileg 2 kiló a különbség. gyári adat . kimozdítani, beindítani a kanyarodást picit nehezebb volt, ellenben kanyarban iszonyat stabil. sokkal biztosabb érzés. gyári ülés keményebb, de annál jobban érezni a hátulját. bedöntve nagyon kezes volt. ráfékezés, mélyebbre döntés.
szóval tetszett.
gyengébbnek tűnt középtartományban. összességében roszabbat vártam, de nagyon tetszett.
maradok kawa ember. az meg még jobban tetszik :o)
Van 4 db gyári indexem eladó R6-ra, ha valakit érdekel.
Üdv
BB
volt beszólni?
LX
Csak esténként sem szoktalak már látni, azért nemtudtam, hogy mivan
20 fölöttt haladó csoport.
az alatt gyors.
9506-os hozzászólás.
Mellesleg úgy legyen!! Nem bánom ha 2,11-et karcolsz, csak nekem is meglegyen a 2,15!
mellesleg Attilát ne az esővíz verje......
LX
MSN en miért nem vagy hol bujkálsz
de de.
most itt ott fogsz, mert 14-ret jössz mogöttem, húzlak picit, aztán meglépek 11-re :o)
ez a terv :o)
Attilát meg verje a víz :o)
Ugyan még nem kaptam meg, de nagyon köszi a tartót. Vmikor kiugrom hozzád és lerendezzük. Ok?
LX
Én 2,17-el megyek a haladóban... szerintem kb. 2,25-től érdemes a haladóban menni.... de lehet hogy erről másnak más a véleménye...
LX
LX