Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

haladó
LX_ZX akkor 2:30-as idő inkább haldó csoport (nem a profi) vagy menjek ezzel még a lassúban

ki van zárva!

LX
gyors vakegér vazze" (hozzám képest )
de szerintem a népművészetit is bevállalhatod
merre voltatok?

LX
túró akkor próbálj ki egy R6 -ot eldobod a Kawa-d
súlycsökkentés érdekében lepakolsz róla, minden általad feleslegesnek vélt cuccot
vállalom a vakegeret.
erre többször rászolgáltam mint a népművészetire

tegnap voltunk kanyarogni.
kurva jó volt.
akik volak a túrán, azon a szakaszon. oda vissza, nem száguldozva de gyorsan. imádom kawasaki.
kipróbáltam egy 600 rr-t ugyanott.
sokkal biciklisebb az üléspozija. nagyon közel volt nekem a kormány, így majdnem egyenes derékkal ül rajta az ember :o) na jó ez kicsit túlzás.
a súlya nekem többnek tűnt. pedig elvileg 2 kiló a különbség. gyári adat . kimozdítani, beindítani a kanyarodást picit nehezebb volt, ellenben kanyarban iszonyat stabil. sokkal biztosabb érzés. gyári ülés keményebb, de annál jobban érezni a hátulját. bedöntve nagyon kezes volt. ráfékezés, mélyebbre döntés.

szóval tetszett.
gyengébbnek tűnt középtartományban. összességében roszabbat vártam, de nagyon tetszett.

maradok kawa ember. az meg még jobban tetszik :o)
Hi all!

Van 4 db gyári indexem eladó R6-ra, ha valakit érdekel.

Üdv

BB
na Vakegér....
volt beszólni?

LX
ehem, értem....
Csak esténként sem szoktalak már látni, azért nemtudtam, hogy mivan
láttam okoska.
20 fölöttt haladó csoport.
az alatt gyors.
Melóban vok, és itt nincs msn. Vagyis van, csak utána 2 hét netmegvonás, mert nemszereti a rendszergizda. tamas.rezsnyak@ico.hu ide küldj 1 telszámot és felhílak.
Túró

9506-os hozzászólás.
Mellesleg úgy legyen!! Nem bánom ha 2,11-et karcolsz, csak nekem is meglegyen a 2,15!
mellesleg Attilát ne az esővíz verje......

LX
Tommy!

MSN en miért nem vagy hol bujkálsz
nem a gyorsba szoktál jönni???

de de.
most itt ott fogsz, mert 14-ret jössz mogöttem, húzlak picit, aztán meglépek 11-re :o)
ez a terv :o)
Attilát meg verje a víz :o)
Mi volt Tomi? Elestél?
Ugyan még nem kaptam meg, de nagyon köszi a tartót. Vmikor kiugrom hozzád és lerendezzük. Ok?
inkább még tanulom a pályát!
Tomiboy akkor én a H.ringi 2.21 körrel a haladóba menjek a P.ringen?
A "mi" szintünkön kb 7-10s van a h-ring és a p-ring között köridőben. Kitudod számolni hova lennél jó. A kezdő van 2:40 fölött, 2:40-2:20 a halado és 2:20 alatt a profi elvileg a Főnixbandi beosztása szerint.
haladó alatt a gyors csoportot értettem.....

LX
Sisco,

Én 2,17-el megyek a haladóban... szerintem kb. 2,25-től érdemes a haladóban menni.... de lehet hogy erről másnak más a véleménye...

LX
LX_ZX csak legurul a pályáról mint a nagyok!

LX
LX_ZX a kezdő vagy a haladó csoportban milyen idővel lehet menni