Kicsit dolgozik az ember és nem néz rá a fórumra és máris le"csaj"-oznak pajzs:vazze pajzs!
a szememre vigyázok, xenon ide xenon oda, meglátjuk majd ki a király, megnézem hogy nézel bele a refimbe 10mpnél tovább dannyboy: 35 euro egy pár, de a gányolással lehet igazad van, bár nem tudom hogy néz ki az amit ti fogtok hozni. Ha lehet akkor azért olyat hozzatok amiben van változtatható színű led és akkor nehéz szívvel de kiégetem a zsetont mert nagyon zsírul néz ki (már ha az a link-os oldalról van, vagy úgy néz ki.
Egy kollégám faterja ott dolgozik.
Nem vagyok vele különösebben baráti viszonyban, ettől föggetlenül gondolom, hogy össze tudtok hozni valamit. Legkorábban holnap, ma már nincs bent a kollégám.
a címem: szlaszlo77@freemail.hu
pajzs: vazze pajzs!
a szememre vigyázok, xenon ide xenon oda, meglátjuk majd ki a király, megnézem hogy nézel bele a refimbe 10mpnél tovább
dannyboy: 35 euro egy pár, de a gányolással lehet igazad van, bár nem tudom hogy néz ki az amit ti fogtok hozni. Ha lehet akkor azért olyat hozzatok amiben van változtatható színű led és akkor nehéz szívvel de kiégetem a zsetont mert nagyon zsírul néz ki (már ha az a link-os oldalról van, vagy úgy néz ki.
pajzs
Gabor6: most már okésabb, de a max teljesítményt úgy 13000 körül adja le!
Nem vagyok vele különösebben baráti viszonyban, ettől föggetlenül gondolom, hogy össze tudtok hozni valamit. Legkorábban holnap, ma már nincs bent a kollégám.
a címem: szlaszlo77@freemail.hu
nincs semmilyen atachement:)
kulddel meg1x csatolva:)
vagy en vagyo ka nyomorek? mpedig nekem csak 1 ail jott nem file:)
bocsesz, de bénjoe vagyok
Így jó