Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja srácok elkészült a 600RR tudom ez nektek nem nagy öröm hisz nem egy R6 de lassan beindul a mocis szezon a hondának is.
O.K mocizáááássss
Ha valakinek kevés lenne a hétvégi program, V2 teszt lesz a Tököli reptéren a KTM jóvoltábók!
Főleg neked pajzs!
erről egy vicc jut eszembe, de valszeg mindenki ismeri!
Mé nem motorral jöttem ma?!
Jó reggelt mindenki!

Ice már pont kezdtük elfeejteni a "gombát"

pajzs
Jó reggelt mindenkinek!

IceAhoz, hogy fel bírd szerelni, szükség van még két hosszabb csavarra is.
A jobb oldalra kerülő tartót a magára a vázra kell felszerelni. Ezt a csavart csak akkor látod, ha leveszed az idomot. Ki kell venni az eredeti csavart és kell egy kb. 15mm-l hosszabbat csináltattni.
A másik oldal egy kicsit trükkösebb. Itt van egy alu konzol, ami a blokkot tartja. Ennek a végén van egy süllyesztett csavar, ezt ki kell venni. A rajzon volt egy távtartó, azt kell betenni a furatba. Így már felrakható a gombatartó. Ide kb 3cm-l hosszab csavar kell, mint az eredeti.
sajnos olyan rajzom nincs:(

elvileg én már sejtem mondjuk, hogy hogyan megy fel, és hova kell csavarozni:)
a baloldali az abba az alufülbe megy, ami tartja a blokkot ott beljebb, abab megy bele a távtartó(kis henger) és ugy megy rá a baloldali lapocska
a jobboldlai meg az idomalat tlévő első csavarhelyre(2 van, és az elsőbe), emögött meg van egy kis hézag, abba meg belekapaszkodik a kis fül, ami van a konzolon....

elvileg meglátásom szerint valahogy így kéne felmennie:)

majd az anyagot viszont kérdezd meg nekem légyszi mielőbb:)
Köszi megkaptam. Jó lenne úgy látni, hogy nincs rajta az oldalidom. Mindegy...talira kiviszem és csak kiötlünk vmit.
Igen, pontosan a rajz szerint csinálták meg.
elment a mail!
Hát azt nemtom, de megkérdezem neked. Van súlya az biztos.
A mélcímem: hmiceman@freemail.hu Köszi.
jah, írd meg a mialcímed, és tudok küldeni képeket róla!
Nekem van pár képem...!

képem van, csak gombám nincs
Iceman!

a gyári bukogombáról van szó? a Yani féle terv alapján?
Ha arról, akkor azt akaorm kérdezni, hogy milyen anyagból csinálták meg neked a tartókonzolját?( azt a mindkét oldlaon lévő lapot, amin a gomba van...) ????
Legyártották nekem méret szerint a dolgokat, de Siscoval se bírtunk rájönni, hogy hogy a francba kell feltenni
Úgy látom kissanci megtartotta a klubsörőzést
Gabor6A jó időt megrendelted a talihoz, mert akkor én is jönnék.
PUSZÓ!
Én csak 21.00 tudok ott lenni.Az meg már késő.Pedig szívesen elmennék hisz én vagyok a KIRÁLY.
Na én elköszönök! Jóccakát!
Nincs mit
Szupi lejött! Köszi!
Dtom: megkérdezed majd a matricást Megcsináltam a logókat nagyobb felbontásban
Pogozól is hozzá
KLUBTALI !!!

MOST csütörtökön 18:30-kor a HŐSÖK terén !!!
Hekllótok!
U2 hallgatok koncerten 5.1 k. pont jó!
Ez adja az erőt!Bono!