Szevasztok !
Ahogy látom ti nem tétlenkedtetek az elmúlt napokban!Tényleg jók a képek!
Amire a mocimhoz szükség volna:Kuplung bovden,jobb oldali belső borítás a műszerfal mellett, meg egy jobb tükör. Ha netán van valakinek elfekvő, arra vevő lennék!!Ja, 2000-es évjárathoz.
GABOR6! Köszi a majosházai tippet, megkérdezem a pajtit.
Sisco:Ott ahol te mondtad 46500 Ft felrakással.Ha számla ügyben tudtsz intézni valamit az jó lenne mert még nem írták meg.Azért majd később megyek vissza ha aktuális.
Örülök hogy kaland nélkül lement a napotok nagyon sajálom hogy nem tudtam ott lenni de ilyen malőr nem fog előfordulni a jövöben az biztos. Én ma egész nap egy lóerőztem végül is nagyon jó volt de szíveseben mociztam volna. A képek nagyon jók.
Ahogy látom ti nem tétlenkedtetek az elmúlt napokban!Tényleg jók a képek!
Amire a mocimhoz szükség volna:Kuplung bovden,jobb oldali belső borítás a műszerfal mellett, meg egy jobb tükör. Ha netán van valakinek elfekvő, arra vevő lennék!!Ja, 2000-es évjárathoz.
GABOR6! Köszi a majosházai tippet, megkérdezem a pajtit.
További jókat mindenkinek!
Örülök hogy kaland nélkül lement a napotok nagyon sajálom hogy nem tudtam ott lenni de ilyen malőr nem fog előfordulni a jövöben az biztos. Én ma egész nap egy lóerőztem végül is nagyon jó volt de szíveseben mociztam volna. A képek nagyon jók.
köszi, tök jók lettek:)
Mindenki nagyon jól néz ki a képeken