Bocs fiuk,de lehet,hogy nem megyek az euror.Pénteken meghúzódott a nyakam erre tanu D.tom,Sisco.Azt hittem,hogy szombaton jobb lesz,de úgy forgolódok mint aki karót nyelt.Ha reggelig nem változik akkor inkább kipihenem 25.-ig.Pedig vettem új gumit hátra(szombaton vettem és nem volt egyszerű)Ha nem mennék azért legalább próbáljatok olyanokat menni mint én. Pá.
JaB:Csodálkozol,hogy ilyeneket írok a beszólásod után?"Amilyen az agyon isten olyan a fogadj isten"
Ha megadod az e-bay cikkszámát akkor megnézem hogy mit ír róla
az anbaukit amúgy az olyan kit amivel fel tudod rakni de azért küldd el a cikkszámokat!
bye
Van pici baj. Meg mindig bent vagyok es melozok (barmilyen buli helyett) es meg ez a kissebbik baj. Tisztan latszik, hogy holnap nem megyek en sehova.
Sajnalom, hogy egy megbizhatatlan f*sz vagyok ,de sajna ez van. Nyaron lesz viszont olyan idoszak, hogy semmit nem kell hetekig csinalnom. Ugyhogy eljon meg az en idom.
Egyebkent ez a mentalitas divik a piacon:
- Jajaj.. lenne egy surgos melo! Tudjuk, hogy huzos lesz, de van ra negy napotok.
Ami a valosagban ugy nez ki, hogy pentek este 7kor hozzak a forgatott anyagot, hetfon reggel 10kor meg el kell kuldeni az adaskazettakat, hogy delig beerjen mindegyik tv-be.
szoval a 4 nap gyakorlatilag 2. Az is hetvege.(plusz az ejszakak)
Egyszoval, ha ram hallgattok, keruljetek a reklamszakmat!
Hétfőn veszek egy egyszerűbb de még használható ruhát tartalaknak mert ez bármikor előfordulhat és ezért nem motorozni az nagyon szar. Csak még azt nem tudom hol és milyet.
Egyépként jó estét
Pá.
JaB:Csodálkozol,hogy ilyeneket írok a beszólásod után?"Amilyen az agyon isten olyan a fogadj isten"
te tudod?
amúgy jóestéét:))
D.Tom üzeni, hogy ad neked kölcsön egy ruhát holnapra, nehogymá lemaradj a gurulgatásról.
reggel hívd, ha érdekel
üdv
Ha megadod az e-bay cikkszámát akkor megnézem hogy mit ír róla
az anbaukit amúgy az olyan kit amivel fel tudod rakni de azért küldd el a cikkszámokat!
bye
Van pici baj. Meg mindig bent vagyok es melozok (barmilyen buli helyett) es meg ez a kissebbik baj. Tisztan latszik, hogy holnap nem megyek en sehova.
Sajnalom, hogy egy megbizhatatlan f*sz vagyok ,de sajna ez van. Nyaron lesz viszont olyan idoszak, hogy semmit nem kell hetekig csinalnom. Ugyhogy eljon meg az en idom.
Egyebkent ez a mentalitas divik a piacon:
- Jajaj.. lenne egy surgos melo! Tudjuk, hogy huzos lesz, de van ra negy napotok.
Ami a valosagban ugy nez ki, hogy pentek este 7kor hozzak a forgatott anyagot, hetfon reggel 10kor meg el kell kuldeni az adaskazettakat, hogy delig beerjen mindegyik tv-be.
szoval a 4 nap gyakorlatilag 2. Az is hetvege.(plusz az ejszakak)
Egyszoval, ha ram hallgattok, keruljetek a reklamszakmat!
Azert "reggel" 11kor kinezek a térre.
Gabor6: itt szerénykedsz, és lám milyen képet találtam: