Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zozo: a Pardinál SWIFT VIPER2 bőrruha 150e helyett 99e!!!
adjon:Bocs egy picit be voltam sörözve.
Na jócakát mindenkinek
Irtam zozonak smst
Halálosztag!
kissanci nyomás vissza aludni, hogy ki tudd magad pihenni és kérd meg Andit, hogy maszírozza meg a nyakadat persze
Igen, akkor irok én neki smst, hogy keressen meg titeket
Egyépként jó estét
Bocs fiuk,de lehet,hogy nem megyek az euror.Pénteken meghúzódott a nyakam erre tanu D.tom,Sisco.Azt hittem,hogy szombaton jobb lesz,de úgy forgolódok mint aki karót nyelt.Ha reggelig nem változik akkor inkább kipihenem 25.-ig.Pedig vettem új gumit hátra(szombaton vettem és nem volt egyszerű)Ha nem mennék azért legalább próbáljatok olyanokat menni mint én.
Pá.

JaB:Csodálkozol,hogy ilyeneket írok a beszólásod után?"Amilyen az agyon isten olyan a fogadj isten"
ez a tetü dtom kicikizett a TRUGGYUK MIATT
nem trudjuk a számát
te tudod?
amúgy jóestéét:))
mzs/x inkább sms-t kellene neki írni, hamarabb értesülne róla
Szia Zozo!

D.Tom üzeni, hogy ad neked kölcsön egy ruhát holnapra, nehogymá lemaradj a gurulgatásról.
reggel hívd, ha érdekel

üdv
Atcsi!

Ha megadod az e-bay cikkszámát akkor megnézem hogy mit ír róla
az anbaukit amúgy az olyan kit amivel fel tudod rakni de azért küldd el a cikkszámokat!
bye
Szevasztok sracok!

Van pici baj. Meg mindig bent vagyok es melozok (barmilyen buli helyett) es meg ez a kissebbik baj. Tisztan latszik, hogy holnap nem megyek en sehova.

Sajnalom, hogy egy megbizhatatlan f*sz vagyok ,de sajna ez van. Nyaron lesz viszont olyan idoszak, hogy semmit nem kell hetekig csinalnom. Ugyhogy eljon meg az en idom.

Egyebkent ez a mentalitas divik a piacon:
- Jajaj.. lenne egy surgos melo! Tudjuk, hogy huzos lesz, de van ra negy napotok.
Ami a valosagban ugy nez ki, hogy pentek este 7kor hozzak a forgatott anyagot, hetfon reggel 10kor meg el kell kuldeni az adaskazettakat, hogy delig beerjen mindegyik tv-be.
szoval a 4 nap gyakorlatilag 2. Az is hetvege.(plusz az ejszakak)
Egyszoval, ha ram hallgattok, keruljetek a reklamszakmat!

Azert "reggel" 11kor kinezek a térre.
Csak hétfőn szeretnék találni valami ruhát ugy max 80-100 körül futok egy pár kört a városban. De ha találnék kevesebbért az volna a jó.
Rajtam nem múlik!!!
Mé csak egyszer?
Aztán ha megvan mehetünk le mégegyszer!!!
Gabor6: itt szerénykedsz, és lám milyen képet találtam:
Hétfőn veszek egy egyszerűbb de még használható ruhát tartalaknak mert ez bármikor előfordulhat és ezért nem motorozni az nagyon szar. Csak még azt nem tudom hol és milyet.
Gabor vazze itt borítasz rendesen!!
Csütörtök elött én is egy hetet vártam, hát elég nehéz! Mikorra lesz ruhád?
Hát még én nagyon készültem rá. hétfőn ültem utoljára a gépen
Holnap a pályán ésszel menjetek az R6 picit kicsi a pálya és mivel még ninics rajta elég gumi könnyen meg csúszhattok.
Az egyértelmű!!! Csak sajnálom, hogy nem tudsz jönni!
Én már egyszer jöttem így ki, de a következőt már nem értem el!