Most feloszlott a brigád.
Cagának beszart a Honda,Jocinak még romos zx-10,most VTR-es Zolival jött fel,neki is most lett kész a tavalyi hasas után.
A Zoli mindenáron videót akar csinálni rólunk,és ide feltenni,de szerintem nem valami jó ötlet.
Az északin nagyon halovány szerintem. Most nem az arc beszél belőlem ,de kb tudnék sorolni öt nevet aki simán kivégzi. Bár a mai szereplését foghatja a gumira is.
Az a baj,hogy az a Stáb amiben Ő motorozik,csak gyorsulni szeret,...nagyrészt.(Végh,Caga,Joci)
És így nagyon ritkán jön a hegyre.
Pedig Őt aztán lehetne kergetni,.....
Csak arcos nagyon.
Délután felszórtam a nyitott Y-t és a Mivv dobokat, este elvittem b.kútra lemosni, hát akaratomon kívül szétb@sztam vele a város nyugalmát ... világvége
Lefelé őrláng ment elől,és el kell ismerni kibaszott jól megy.
Kigyorsitásoknál gumicsikok maradtak az aszfalton,(ez nem a ring)
nem tudtam volna megelőzni.Visszafelé Én mentem elől,próbált előzni végig,de nem birt velem.
a végén egyszerre előztünk egy autót,mellémjött,2.kemény kigyorsitás,mindketten 1 kerék,de Én voltam a belső iven,igy ott sem tudott elmenni.
Nem azt mondtam,hogy nem lehet birni vele,de valljuk be,jól nyomja
Cagának beszart a Honda,Jocinak még romos zx-10,most VTR-es Zolival jött fel,neki is most lett kész a tavalyi hasas után.
A Zoli mindenáron videót akar csinálni rólunk,és ide feltenni,de szerintem nem valami jó ötlet.
És így nagyon ritkán jön a hegyre.
Pedig Őt aztán lehetne kergetni,.....
Csak arcos nagyon.
Amíg össze nem b@ssza ezt a gépet is.
Tavaly is,két személyel,egykeréken sikerült Neki.
Kigyorsitásoknál gumicsikok maradtak az aszfalton,(ez nem a ring)
nem tudtam volna megelőzni.Visszafelé Én mentem elől,próbált előzni végig,de nem birt velem.
a végén egyszerre előztünk egy autót,mellémjött,2.kemény kigyorsitás,mindketten 1 kerék,de Én voltam a belső iven,igy ott sem tudott elmenni.
Mentem helyetted is.
Át kellet volna jönnöd a másik oldalra,a verseny ott ment(mátra TT)