Annyit tennék hozzá a részemről,hogy Én egyik pillanatról a másikra nem tudok időt szakitani.
Mivel Én egy milticégnél műszakvezetősködöm,igy engem mindössze két személy tud helyettesiteni.
De ha nem egyik napról/hétről,a másikra csináljuk akkor,szabit is vennék ki.
Én még mindig a Ringet tartom előnyben.
De Én már nem szólok bele,döntsétek el és majd meglátjuk,hogy mi lesz.Azonkivül a Stáb nagyrésze még mindig hiányzik,mert ettől sokkal többen vagyunk a topicban.
vasárnapra jó idő lessz egy összeröffenés valahol R1 tali én mindenképp gurulok egy 500-800ast me ennyi van még a gumimba mindeggy merre lehet siofok is
Hát igen! A Balcsi elég messze van.
Mondjuk ha sokan összeállnánk le lehet csorogni.(egy gumi-)
Valóban célszerű lenne az ország közepén valahol,de ha a többségnek a Balaton, legyen.
Zsuzsa!
Ti jöttök talira,ha lesz?Már ha egyálltalán lesz,ami erősen kétséges.
De szerintem még mindig a Ring lett volna a legjobb,bár igazat adok Zemának is.
Csak erre sokan hajlottak,meg valamennyire középen is van.
Koradélután tali,este levezetésképpen Ring.
Sajnos OGre az én megfejtésem egy percel hamarabb érkezett ezért enyim a csoki étcsokis balatonszelet me diétázom .Az R1 talival kapcsolatban meg lehet siofok is május tizenpunnyodék hétvégén csak az a baj hogy biztos lessz akinek messze van bár nekem is odakb230km de elröppenek bárhová országon belül csak napi 1000km nél ne legyen több a kör me szétmegy a seggem már próbáltam
Chris! Milyen célzattal tetted föl a három fotót?
Mivel Én egy milticégnél műszakvezetősködöm,igy engem mindössze két személy tud helyettesiteni.
De ha nem egyik napról/hétről,a másikra csináljuk akkor,szabit is vennék ki.
Én még mindig a Ringet tartom előnyben.
De Én már nem szólok bele,döntsétek el és majd meglátjuk,hogy mi lesz.Azonkivül a Stáb nagyrésze még mindig hiányzik,mert ettől sokkal többen vagyunk a topicban.
úgy is szakít rá időt
Mondjuk ha sokan összeállnánk le lehet csorogni.(egy gumi-)
Valóban célszerű lenne az ország közepén valahol,de ha a többségnek a Balaton, legyen.
Elképzelhető, bár akkor egy Hondast is meg kell tűrjetek.
Üdv
Zsu
Ti jöttök talira,ha lesz?Már ha egyálltalán lesz,ami erősen kétséges.
De szerintem még mindig a Ring lett volna a legjobb,bár igazat adok Zemának is.
Csak erre sokan hajlottak,meg valamennyire középen is van.
Koradélután tali,este levezetésképpen Ring.
De Nekem mindegy,....