Szia! Az a helyzet, hogy Nagymányokról (Bonyhád) megyünk 3-an....és Tamási az eddig biztos. Ott lehet elmegyünk Simontornya felé csatlakozni többiekhez és úgy Siófok.
Hali mivel már vagyunk négy R1 es megint ideirom hogy siófokon a z enyingi uti mol kuton van a tali holnap 11és 11.30között utánna északi part kerülés vagy valami itt a számom aki akar és ráér most itt a konkrét alkalom időpontal hellyel kávé ücsi tibicsokival. 06-70-634-2030
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy egy 2003-as R1-esnél mire érdemes odafigyelni? Hallodtam olyanokat h ezek még ugye 20 szepesek és hát eszik az olajat rendesen. A kuplungjuk is elég probléámás. Vétel előtt állok, és gondoltam írok hátha irtok valami jó tanácsot. Válaszokat előre is kössz.
Aki a Mátrába készül: déli oldal füredtől le van locsolva olajjal,kb. a bob pályáig.
Ha megfogom ezt a köcsögöt,kitépem kezét,lábát oszt a hátába szurkálom.
Ok a tervem hogy 11.00és 11.30 között érek oda siofokra valami találkahely kellene amit könnyen meglehet találni. Mégegyszer akinek van kedve holnap siófok R1tali a fenti időpontban aztán gurulás valamerre ha valaki jön irjon vagy hivjon 06-70-634-2030
(csak a bal oldalát fényképezem)
Na jó, azért már vettem egy új bukógombát...
Ha Pécs felől jössz, akkor mit szólnál egy Kaposvár-Igal-Kőröshegy-Siófok útvonalhoz? (Igalban csatlakoznék)
30/22-88-627
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy egy 2003-as R1-esnél mire érdemes odafigyelni? Hallodtam olyanokat h ezek még ugye 20 szepesek és hát eszik az olajat rendesen. A kuplungjuk is elég probléámás. Vétel előtt állok, és gondoltam írok hátha irtok valami jó tanácsot. Válaszokat előre is kössz.
Ha megfogom ezt a köcsögöt,kitépem kezét,lábát oszt a hátába szurkálom.
12 C(elziusz)
nincs vam
ja es a versenybenya 399ft a ringen