Szerintem se várj tavaszig akkor sokkal drágábbak. Nézegesd sűrűn a hirdetéseket, legyen inkább picit sérült, de gyári festésű akkor látod,hogy mi történt vele és ezeket sokkal olcsóbban meg lehet venni magánszemélytől.
Én így szoktam! De csak 1 vagyok a sok közül, és néha tévedek is
Jó lett volna a bukósisak is! Az csak van?
Örülök, hogy jobban vagy!
A kúra is biztos hatott volna, csak annak másnaposság a mellék hatása.( Ami szarabb mint a takony.)
Fú! Ezt csúnyán benéztem ! Nem is tudom, úgy R6 ugrott be, mert abban van ilyesmi fekete. Telót meg nem hiszem, hogy polírozták, mert ugye ki lenne az az elvetemült, inkább kicserélték valamilyen másra amit éppen találtak és csak a csizma részt cseréltek ki a munkahenger miatt.
De, lehet,hogy tévedek! Ami ugye ritkán fordul elő !
Jah most olvasom csak az e-mailt! Hát gyönyörű! Előtte elkellene adnom a millet! De ha úgy alakul, akk írni fogok mindenképp,mert ezen télleg látszódik, hogy fasza gyári!
Gondolj bele abba is, ha egyszer majd ezt el akarnád adni akkor sokkal nehezebb lenne mint egy gyári állapotút kinézetűt. És többet veszítesz az üzleten mint nyersz. Tavaszig ne várj, mert decemberben már elkezdenek felfelé menni a motorárak.....
A felni az tuti polírozott, de a telószár is....nekem ez nem tetszett......ki az a marha aki felpolíroztatja a telószárat? Én óckodnék ilyen motortól, inkább a használtautón keress gyári állapotút biztosan találsz ilyen árban. A festés meg ha egyedi ha nem egyáltalán nem szép, persze csak szerintem....
Én így szoktam! De csak 1 vagyok a sok közül, és néha tévedek is