Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek motorszerelő ügyben. Ugyanis az a helyzet, hogy hengerfejes a gép nagy valószínűség szerint. A problémám az, hogy nehezen találok becsületes és megbízható szerelőt. Ha tudna valaki ajánlani Komárom-Esztergom, Pest, Fejér megyéből valakit azt megköszönném. Üdv nektek és köszi előre is.
1998-2000 R1 , E betűs HURRIC Supersport dob , db killerrel, összekötővel, konzollal eladó. Csak fel kell csavarozni. Hibátlan állapotban.
DOB+DB killer+carbon konzol: 40.000Ft
Összekötő: 15.000Ft
Köszi. Ez tényleg ennyi. 275 a vége. Viszont lenne még egy kérdés. Nagyon pici habosodás van a hűtőben. Hiányzott 2 dl fagyálló. Úgy vettem észre, hogy 117-121 celsius fokot mutatott és nem ment lejjebb 113-nál. Hidegen utána töltöttem, azután mentem vele. 106-nál kapcsolt a ventillátor, lehúzta 99 celsius fokig. Újra kihült és megint hiányzott 2dl. Viszont nincs szivárgás, a fagyálló tisztának tűnik. Kiegyenlítő tartály szint picit emelkedett. Kérdés, hogy a lamellákat folyamatosan el kell, hogy lepje a víz, vagy pedig a nyomás növekedésével teszi azt. Ez most bután hangzik, de alap dolgok amiket kérdezek. Viszont hengerfej problémát szeretnék kizárni. Mit nézzek meg, vagy mire figyeljek. Segítséget előre is köszönök.
Sziasztok!
Van már megmaradt cuccom RN12-höz:
-pályaidom
-első féktárcsák
-hátsó lámpa
-gyorszáras tanksapka
-gyári plexi
Érdeklődni privátba vagy a +36306444680 számon.
Sziasztok !Hátha valakit érdekel gyorsváltó elektronika és exup elektronika.A gyorsváltó elektronika 30 ezer az exup 10 ezer .RN12 ben volt mind a kettö.
Alul állítod a húzó fokozatot, felül a nyomót. Magyarul, alul, hogy milyen gyorsan engedje visszatérni, felül pedig az összenyomás ellenállását. A 2002-03-as model hátsó rugós tagon 20 klikk van mindkettőből.
Sziasztok!.
Segítségre lenne szükségem. Átépítünk egy moccot,és hátra egy R1 rugós tagot tennénk. A rugó keménységének,illetve a csillapítás állítási az oké,egyértelmű. De van a rugostag tetején is egy állítási lehetőség. No azt nem tudom hogy ott mit lehet állítani. Tudnátok segíteni? Esetleg egy Magyar nyelvű leírás a rugóstagról?
Sziasztok! Ha valaki használ Healtech-es gyorsváltót 2007-es (RN19) R1-en, és padon volt beállítva, vagy már kiforrott beállításokat használ, megtenné hogy a beállításokat elküldi nekem a kocsis86@gmail.com-ra? Köszönöm!!
DOB+DB killer+carbon konzol: 40.000Ft
Összekötő: 15.000Ft
Van már megmaradt cuccom RN12-höz:
-pályaidom
-első féktárcsák
-hátsó lámpa
-gyorszáras tanksapka
-gyári plexi
Érdeklődni privátba vagy a +36306444680 számon.
2007-es R1 RN19 hez keres gyári kék farokidomot ,ami nem sérült, ha van eladó szívesen venném!
Köszi
Sokat segítettél!
Segítségre lenne szükségem. Átépítünk egy moccot,és hátra egy R1 rugós tagot tennénk. A rugó keménységének,illetve a csillapítás állítási az oké,egyértelmű. De van a rugostag tetején is egy állítási lehetőség. No azt nem tudom hogy ott mit lehet állítani. Tudnátok segíteni? Esetleg egy Magyar nyelvű leírás a rugóstagról?
https://www.kepesmotor.hu/yama...
Köszi
Rn 12-esem elsüllyedt puha talajaon,eldölt.Bal hátul kicsit karcos lett.
Ha leszeretném fényeztetni honnan lehet hozzá színkódot találni?
Köszönöm !