Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem a fél oldala végig van marva mert eldölt vele a régi gazda.Itt sokat kérnek a festésért azért gondoltam megkérdem hogy fest a srác?
Egyelőre MÉG van sanyám.
A polírozás az csak felület fényesítés, a festés az amikor otthon sprével vagy ecsettel megpróbálod utánozni a szakembert, a fényezés pedig az amikor a profi fényező gyönyörű színt és felületet varázsol a gépedre ami esetenként szebb mint a gyári.
(gida csinálta nekem a Goldwinget, gyönyörű lett)
Nekem már van 5év korkedvezményem.
Szerintem még te sem sanyám. (hol leszünk még akkor a 70-től?)
A fényezés az festést jelent,vagy csak polirozás?
Addigra nyugger leszel.
Csak ha vállalsz még fényezést.
És tavaly még meg akarták szüntetni a folyékony acélgyártást Dunaújvárosban az Ukrán tulajdonosok mert sokkal olcsóbb vasúton behozni a kész, hengerlésre váró acélbugákat mint itt legyártani.
Azóta villámgyorsan újjáépítették és most szeptember elején el is indították a tavalyelőtt végleg leállított II. kohót és rohamtempóban tervezik a még működő másik felújítását megnövelt kapacitással.
Hirtelen úgy tűnik hogy hajlandóak aláírni az évek óta félvállról vett gázszállítási szerződést is az egyik nagynevű Német gázipari céggel is, így 2032-ig biztosítva látom az ott dolgozó GTR tulajdonos munkahelyét.
Nem fogunk.
Na már ilyenek,fóliázva vannak.
De ne hagyjatok ki majd!
Nálunk tegnap adták át a hollandiából érkezett buszokat. Hétfőn már dolgozni fognak.
http://www.youtube.com/watch?v...

Ez de durva! Körbemotorozik mindenkit,pedig naked géppel megy.
Ki kellett vegyem a 3-as gyertyát cserére mert 3 hengerezett(mindig az a fránya 3-as henger)lecsupaszitottam igy kiszedtem anélkül hogy leszedjem a tartályt szüröházat stb.Akkutöltés és indult csináltunk 20 km-ert és jól ment.Már vissza sem teszem a boritásokat lassan ugyis szelepállitás.
Itt nem esett,mentem a mocival 30km. Kint voltam a kisháznál,ásóztam egy kicsit,füvet nem kellett nyírni. Nemrég még a nap is sütött.
Itt is esett az éjjel de reggelre szerencsére elállt így nem lett jetsízés a robogózásból a hazafelé .
Én sem.
nem
Börzén volt valaki?
Nálunk is ilyen.
Ilyen.