Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem lenne sokkal egyszerűbb ha te otthon gyártanál magadnak egy törzskönyvet?
- Ha jól emlékszem akkor a Switbe is beültél. Vagy talán az egy jóval komolyabb felépítmény?
- A villantást már a múltkor megbeszéltük, hogy senkit sem érdekel hogy te (vagy bárki) mivel villant a belső sávban bármerre, kivéve persze ha az egy 40 tonnás szerelvény.
- Azt ugye (ismét) szereted elfelejteni, hogy (többek között) 1-es Multiplát akartam venni, csak nem találtam normális állapotút 500e-ért, Wagonon meg nem is kellett gondolkodni mert 700e alatt nem volt értelmezhető darab. A pözsót meg mint már számtalanszor mondtam "mindegy, jó lesz ez mert tele a hócipőm a keresgéléssel" alapon vettük.
Te valamiért azt hiszed hogy én ezt az autót AKARTAM, pedig qrvára nem és (mint tudod) egyáltalán nem is szeretem. (a szedánságát pl. kimondottan utálom, mert SEMMIRE sem való)

A következő autónk (pár éven belül) biztosíthatlak afelől hogy sokkal kisebb lesz mint 4,6m és garantáltan nem szedán. (ahogy traktormotorost sem vagyok hajlandó többet venni)
Nem értenek ott semmihez, csak a pénz beszedéshez.
Jól kitolsz velük!
A veréb is madár, de nem minden madár veréb.
Ezért nem megyek az okmányirodába intézkedni.
Gyártatok magamnak egy törzskönyvet, a BM hivatal elintézi nekem.
Minek mennék az okmányirodába, elég egy telefon hivás.
Nézegethetem, mert már megvettük. Ha repedt, akkor most már csak a Duct tape marad, vagy a 2,5-es pálca...
Egyébként olyasmi mint a te előződ volt: csajmotor. Egy loboncos szöszi kései 30-as hajtotta.
Az tuti nem lesz pedig - mert nem ülök ilyen fosba Milyen hülyén nézne má ki, ha ezzel villantanék a belső sávban az előttem lévőre?
De érdekes, te se Wagonyírt vettél, hanem egy 4,5 m-es limuzint
Dolgozok
Ne kezdjük már megint.....nem szeretném ha ismét "halálfélelmed" lenne.
jó ez! Nézd meg ne legyen repedt a váz a megfelelő helyen. Keress rá hol szokott.
Már jó ideje nagyító alatt tartom őket. (meg még pár hasonlóan különlegest)
Nyugodtság van.
Egy ajtónyílás lett kibontva a helyiségek között és csak befalazódik a másik. (meg egy kis ablak)
A képeken látható állapot régebbi, jelenleg már sokkal előrébb tartok.
Ez teljesen jó gratula.
Ja, megvan, csak képem nincs, mert a hirdető egyből levette. Azt mondta, állandóan hívták, amíg fent volt
Hopp. egy mégis van:
Ahhh, végem van annyira menő!!!!!
Vettetek motort a gyereknek?
Ez amúgy mire való? Városi gyösz-nek minek 100+ LE, kicsik a kerekei, alacsony, a legkisebb padkán is felakad, autópályára meg... hagyjuk
Meg hát nem is BMW
Arról nem beszélve, hogy biztosan van legalább 2 db az országban, nem lehet hozzá venni itthon semmit.
Azt hittem, ezekkel már rég kész vagy, és má csak rigips meg ügyapotozás van... meg festegetés - de ha még falazol...
Azta..úgy látszik gyártanak bal kormányos kockát, de valamiért nagyon aranyáron mérik. 2007-es gép 1.5 milla
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/daihatsu/materia/daihatsu_materia_1_5_automata_navi_kamera-13946502
Régen vitáztunk már ilyen jót.
Jó pihenést neked,és holnapra egy szépnapot.
Mondok jobb dolgot.
Azt mondták az okmányirodában, hogy azért kell biztositás a motorra, ha nincs müszakivizsgája, mert ha vontatják akkor is kell biztositás.
Mióta lehet motorkerékpárt vontattni???
Ma falat bontottam, holnap meg falazni fogok, szóval már qrvára elfáradtam.