Sziasztok.A hétvégén valahogy fel lazult és az úton elmaradt az első lánckerék biztosító lemezem illetve a rögzítő anya is.Neten csak a biztosító lemezt találtam meg.Több helyre is írtam ahol bontanak fzr 600-ast de gondoltam ide is írok,hátha tud valaki ajánlani akár web oldalt vagy valakit akinek lenne eladó.Az öröm az ürömben az,hogy semmit nem vert szét az első lánckerék és a lánc sem akadt be sehova.Pont piros lámpát kaptam és mikor lassítottam akkor ugrott le a fogaskerék a helyéről.Előre is köszönöm a segítséget.További szép napot!
Pontosítok: ..........hanem hogy lőttek kettőt VB döntőn.....
Épp az étteremben voltunk a meccs alatt (itt van kb. 10 méterre a szállásunktól, ami a Parti Sétány 2 alatt található) mikor a pincérek és a szakácsok is meg megálltak a TV előtt, látszott hogy mindenkinek szívügye a meccs. Még a 61 éves házinénink is Horvát csapatmezben fogadott és szólt át a presszóba hogy ők itt ketten két ingyen sör mellett nézhetik a meccset.
Zágrábnál esett elég keményen, de itt már brutál nyár van. És persze a 4-2 ellenére nagyon boldogok, ünnepel az utcán mindenki. (beszéltem itt pár arccal, nem azt nézik hogy vesztettek, hanem hogy lőttek kettőt VB-n)
Most épp a nem tudom hányadik tűzijáték megy. (épp a meccs kezdete előtt értünk ide, hallani lehetett itt a teraszon hogy lent a parti presszóban nézik a meccset és hogy alakul az eredmény)
Na akkor elvileg megvan a számod ha miklóson vok csörgök. De azért a biztonság kedvéért 1x csörgess meg ezen most indulok és vezetek nem veszem fel 30-328-0203
Snoop elvileg nekem van itthon hozzá szalagom és ma pont megyek miklósra nemsoká ha gondolod ugorj át odaadom.ÉN adok szalagot te adsz 600as üléspúpot még kb féló vagyok itt aztán megyek először budára és kb 10 től vok miklóson. Közbe megtaláltam a szalagot
Gondoltam akinek lehet, az tudja hogy milyen! Emlékeztem hogy zsinórból van, de jó hogy írtál mert a méretet nem tudtam. Sajnos tényleg nem a túlhasználat miatt ment tönkre! Megint lejár a vizsga. Szerintem ezret ha mentem ezzel a műszakival. Na megyek szerzek valahonnan zsinórt!
Erről jut eszembe hogy már 6 éve nem építettem/hoztam rendbe motort. Mostanában egyre többször megfordul a fejemben hogy megint kéne csinálni valamit. (miután kész leszek a garázzsal)
Épp az étteremben voltunk a meccs alatt (itt van kb. 10 méterre a szállásunktól, ami a Parti Sétány 2 alatt található) mikor a pincérek és a szakácsok is meg megálltak a TV előtt, látszott hogy mindenkinek szívügye a meccs. Még a 61 éves házinénink is Horvát csapatmezben fogadott és szólt át a presszóba hogy ők itt ketten két ingyen sör mellett nézhetik a meccset.
Most épp a nem tudom hányadik tűzijáték megy. (épp a meccs kezdete előtt értünk ide, hallani lehetett itt a teraszon hogy lent a parti presszóban nézik a meccset és hogy alakul az eredmény)