Az nem is zsinór volt, múltkor láttam a mester megtippelte, hogy biztos o gyűrűt hajtott bele a tulaj rendes tömítés helyett, pedig csak jól volt összepöttyintve a zsinór biztos te voltál, ne is tagadd
Biztosan nincs, na de honnan tudná a nép hogy neked MILYEN ezreshez kell úszóháztömítés? (1,5mm-es gumizsinórból vágtam és pillanatragasztóval pöttyintettem össze, csapágyboltban van vagy 100 forint egy méter ...de persze lehet rendelni "belevaló" tömítést is sok pénzért)
Így jár aki nem használja a gépét és hagyja kiszáradni a karburátorait.
Valakinél nem kallódnak a fiókban a lenti fotón bekarikázott helyekről hiányzó kis kupakok? A vázon lévő megvétel óta nincs meg, a kuplungét most nemrég hagytam el Továbbá az égőket takaró gumisapkák is érdekelnének, szintén zenészek örvendenék, ha lennének valakinek, még mielőtt lerendelem őket gyáriba, súlyos ezrekért
az igénytelenség csimborasszója, az a túlméretes piros támlás ülés, vááááá. Mint gyerekkoromban a szomszéd hülyegyerek banánülése, már akkor is ratyi volt, pedig még azt sem tudtam mit jelent
Neee, a ketesztapát nem láttad még? A mai akciófilmek mellett lassúnak tűnik, de érdemes végignézni a sorozatot, ha érdekel a maffia az adott korban, nem gyenge szereposztással.
a nagyon komoly emberek, meg a széjjelcsapás fordulat volt Don Corleone stílusban, a capo di tutti capi meg a főnökök főnöke , a pazienza meg türelem, nyugalom
Meg kártérítést! (ahogy az elnyomott, lenézett és hátrányos helyzetű kisebbségi honfitársaink szokták)
Mert jó hogy visszaadja az árát de lett volna egy fontos munkád amit nem tudtál időben elkezdeni a selejtes szerszám miatt, ezért a megrendelő mással csináltatta meg és ez neked 100e Ft kiesés!
Szóval akkor az Osan most tartozik neked. (és mivel a tartozás ezzel a magyarázattal teljesen megalapozottnak tekinthető, már csak meg kell említeni hogyha nem fizet, csak egy telefon oszt nagyon komoly emberek jönnek és széjjel lesz csapva)
Hello, ez az "okos" tuning miatt jutott eszembe, hogy ezer éve látta egy átalakított gépet, annak idején nagyon megfogott (2001-ben)... megértem előtúrni az internetről: https://totalbike.hu/technika/fzr/
Amúgy a 70. Wild magazinban is szerepelt :)
Az a racsnis elég gagyinak néz ki képről is.
Én vettem Kingtonyt pár éve, második csavarnál katt a racsni Visszaviszem a bótba, kérdi a csávó: Ezzel húztad le véglegesre? Nem baz+, majd cserélgetem a szárat csavarozás közben aztán kicserélte egy másfajtára, az azóta jó.
Így jár aki nem használja a gépét és hagyja kiszáradni a karburátorait.
Nincs véletlenül valakinek ezreshez úszóháztömítése? Hátha megmaradt valakinek.
Valakinél nem kallódnak a fiókban a lenti fotón bekarikázott helyekről hiányzó kis kupakok? A vázon lévő megvétel óta nincs meg, a kuplungét most nemrég hagytam el Továbbá az égőket takaró gumisapkák is érdekelnének, szintén zenészek örvendenék, ha lennének valakinek, még mielőtt lerendelem őket gyáriba, súlyos ezrekért
Köszöntem!
Mert jó hogy visszaadja az árát de lett volna egy fontos munkád amit nem tudtál időben elkezdeni a selejtes szerszám miatt, ezért a megrendelő mással csináltatta meg és ez neked 100e Ft kiesés!
Szóval akkor az Osan most tartozik neked. (és mivel a tartozás ezzel a magyarázattal teljesen megalapozottnak tekinthető, már csak meg kell említeni hogyha nem fizet, csak egy telefon oszt nagyon komoly emberek jönnek és széjjel lesz csapva)
Amúgy a 70. Wild magazinban is szerepelt :)
Én vettem Kingtonyt pár éve, második csavarnál katt a racsni Visszaviszem a bótba, kérdi a csávó: Ezzel húztad le véglegesre? Nem baz+, majd cserélgetem a szárat csavarozás közben aztán kicserélte egy másfajtára, az azóta jó.