Ááá ezzel csak szétcseszed a vasedényes csavarfejeket, a profik 70 ezerért vesznek készletet, érted, azzal nem lehet ledarálni a kereszthornyokat ám..ja de mégis
Duna mellett 1 város. Az van hogy 7000nél mintha letiltana. ha "200al" megyek németországba akkor indexelek és az index felvillanásának idejére lefogja a motort elveszi a trafóról az energyt. aksi nélkül feljövő töltés 14,3 ha aksira rakom akármilyenre régi új azaz bekötöm a rendszerbe akkor 12,3 a töltésem
Hát amikor fűrésszel kivágod a tetejét hogy a súbert a tank alja állítsa meg. (komoly hátránya viszont hogy csak száraz időben használható mert beleesik az eső)
"Mert oké hogy kicserélsz rajta egy indexbúrát vagy ilyenek, de amire nem vagy képes arra nem vagy képes.....érted, azért kell elvinni olyanhoz aki ért hozzá"
Szívó hézag 0.15 lett 0.1 kevés neki. 2 súbertű rosszul volt beállítva + apróságok pilot csavar 4,5 volt 4. hengernél. Veszek azért még bele 8db úszóház tartó csvart és 4 úszó tűt mert szerintem nem bele való lett beletéve...
Rendbe jött a kompresszio és a gyertyakép is alakul. És megy mint a veszedelem. Sajnálom hogy az olasz túrán nem volt ilyen jó még akár Lászlót is utól értem volna... Veszek egy szinkron tesztert még azzal ránézek a pilotokat meg vissza veszem egységesen háromra és kész.
De jövőre megyünk a sóbarlangba abba a jó nagyba.
Milyen fasza szerszámot vettem pont ilyet akartam mert elromlott a régi az Auchan szakáruházban sikerült beszerezni 2eFt-ért.
Használd ki minden pillanatát ezen időknek,mert hamar elillan. Gratulálunk még1x és jó egészséget kívánunk nektek.
egy kis humor a témában:
http://youtu.be/L9jvIp-YzNU?t=3336