Van valakinek tapasztalata 600-as Fazer (2003) fékpedáljának állításával kapcsolatban? A gépkönyv csak annyit mondj, hogy menjek Yamaha szervizbe, neten meg nem találtam semmilyen leírást erről a műveletről. Elég magasan van nekem, szívesen állítanám egy-két centivel lejjebb.
Sziasztok.Kezdő motoros vagyok.vettem egy 2005-ös yamaha fz6 n motort.az lenne a kérdésem,hogy normális dolog ha eggyesbe rakom ugrik kicsit a motor valamint szinte minden váltáskor csattanó hangot hallat?vagy neszámitsak olyan sima váltásokra mint egy autónál?
Sziasztok,
egyik barátomnak keresünk 2007-es FZ6N S2-eshez fekete kormányvéget (kormánysúlyt)... már a 3. webshop hív vissza minket, hogy sajnos nem tudják beszerezni. Esetleg valaki tud adni bármilyen tippet, hol keressük? Előre is köszönöm!
Apropo youtube-on raneztem Egy kamionos ipse videoira.Netan ismered?
St22lacika neven fut.
Mit ossze sziv calais-nal a potyautasokkal.
Nem az az idegbeteg keses hanem nyugis ipse.
+1 a Motulnak. Nálam ez a sorrend: Motul C4 > Motul C2 > MOL > Valvoline > Castrol/Repsol. Már a WD40 is gyárt, arra kíváncsi lennék.
Igazán az a nyitja, hogy meleg, langyos láncra fújd, és akkor rá tud olvadni. Szóval délután, este hazaérsz; melegében lefújod; reggel használod újra. Valamint a mennyiséget is könnyű túl lőni. Nekem az a tapasztalatom a C4-gyel, hogy mikor már láthatóan kopott a kenés, a kerék forgatása közben egyeneletesen egykörben elegendő lefújni. Ha lecupoltam a láncot, pl. Brigéciollal, akkor kétszer.
Képeimen már lehet láttátok, hogy van egy eBay-es kis bubis plexim, meg egy gyári Yamaha túraplexim. Most cseréltem le a kettőt úgy, hogy nem teltek el napok, hanem közvetlen használtam őket egymás után. Mikor feltettem a nagyot, a felső testem nagy része tehermentesült, konkrétan a mellkasomtól felfele, oldalt pedig a felkarom-vállaim is sokkal jobban szélvédettek voltak. 200-nál még mindig volt akkora komfortom, mint kisplexivel 130-nál. Ha valaki ilyen érzést keres, javaslom neki a túraplexiket. Ami ellene szól, hogy Nemeth szavait idézzem: okádékul néz ki. Én inkább azt mondanám, hogy kevésbé sportos és áramvonalas a külseje tőle. Végül visszatettem, mert nekem is jobban tetszik bubissal, 200-nál meg majd kapaszkodok jobban... Ez a fránya esztétika!
Van valakinek tapasztalata 600-as Fazer (2003) fékpedáljának állításával kapcsolatban? A gépkönyv csak annyit mondj, hogy menjek Yamaha szervizbe, neten meg nem találtam semmilyen leírást erről a műveletről. Elég magasan van nekem, szívesen állítanám egy-két centivel lejjebb.