a "többiek" az autósok voltak! senki nem állt meg! a kabát meg a pörgéstől-csúszástól olvadt el.
egy kawás srác segített kihúzkodni a gépet az árokból.250kg volt a nagyvas.
én ezt az öreg cibrivel 100-al csináltam meg,de kipördültem az úton mint dzsekicsen. hálistennek nem lett bajom,pedig a szembejövö kanyarodóba estem át. mák,hogy te is megúsztad.
Szegeddel még nem tudom mi van a többiek még nem írtak nekik mikor lenne jó. Ha nem jön az asszony, és vasárnap megyünk akkor én szívesen elhozom neked.
~30-nal satu egyenes uton (elotte szaguldas meredelyek szelen gond nelkul persze...).
Fele reszben tagadhatatlanul az en hulyesegem: egy gyors kanyargos szakasz utan lassu tempo egyenesben - lankadt a figyelmem. Masodsorban az elozo intenziv fekhasznalat miatt felpuhult a fekem es elsore nem fogott ugy, ahogy szokott, masodikra meg satu lett belole (gyari fekcsovek kuka, fem kell ra).
Mire hazaertem a terdem bemondta az unalmast. Muteni nem kell, mar ugy tunik, de meg 1-2 honapig nem motorolok.
Sziasztok! Nemrég hivott a Yamaha-Zakarnál dolgozó barátom, hogy a szombatra /05.05re/ tervezett euroringes nyíltnapot átrakták jövőhét szombatra 05.12-re!
Ha lehet az időpontot javasolni nekem inkább a vasárnap lenne jó (13.),... szombaton esküvőre kell mennem De vasárnap szívesen gurulnék egy nagyot veletek.
Szia!
Járó motornál nem látod az olajat a kisablakon, ez teljesen természetes, leállitás után is kell várni egy kicsit, mire visszafolyik, és a helyes értéket mutatja. Legjobb, ha az olajszint a maximumon van. Ha az olajszint megfelelő, mégis világit az olajnyomás lámpa, akkor az valszeg elektromos probléma lesz. A gépkönyv szerint a lámpa rövid felvillanása nem probléma, bár nekem ez sem fordult elő sosem. Az olajnyomásmérő gomba is lehet hibás, ill kontakthibás, de ezekre a gépekre nem jellemző az ilyesmi. Természetesen ha világit ez a bizonyos lámpa, azonnal állitsd le, és irány a szerviz, mert ha tényleg nincs olajnyomás, rögtön leamortizálod a blokkot.
egy kawás srác segített kihúzkodni a gépet az árokból.250kg volt a nagyvas.