Kopott lamella, megfeszül és eltörik. A kosárnak oda kell figyelni hogy normálisan legyen a centirozása , mindkét oldalon egyforma súlya legyen. (ha egyik oldalt ki van törve.. akkor a másik oldalt is ki kell törni(Én nem folyamodnék ilyen megoldáshoz, de már láttam ilyet. . de legjobb ha veszel egy bontottat. )
Sziasztok!
Yamaha Dt 50/80 tiristor
Tristor vezetékei hogy vannak kiosztva? Kapcsolás is jó lenne.
Narancssárgára mi megy?
feketére?
Piros/fehér?
fehér/fekete?
Köszönöm előre is!
sziasztok eladó lc 2 blokk a képeken látható állapotba könnyen forog nincs megszorulva nem kóvályog benne a fötengely! valamint a kuplungja is egész türhető még ! 20 346 93 60 ár megegyezés szerint csakis egyben elado
Helo
Meny el egy yamaha kereskedésbe ,vidd magaddal a motorszámot és az alapján megtudják neked rendelni az adott GYÁRI alkatrészt vagy beütöd a keresőbe hogy ebay és rendelsz magadnak alkatrész.
Az utobbit ajánlom mert az olcsobb.
Üdv! tudna valaki tanácsot adni? dt80lc2 94-hez kellene gázbowden meg hajtókar stb hol tudok ilyet rendelni? van valakinek ötlete mert én nem találok sehol ! köszi előre is
Karbibeállítás baja volt,meg gyújtókábel,pipa csere.Ja meg a fékkart előrébb kellett rakni,mostmár fog rendesen és nem szorul.
A 4.sebességfokozatban már nem akar pörögni csak lecsendesedik,meg gyengébb lesz.
Nagyon húzósan 65km/h-ra képes,55-ig szépen felmegy,utána elég lassacskán,ezt mi okozhatja?
Kisebb fogaskerék kellene,vagy gyenge a kompresszió?
Ismét szereztem egy Yamaha DT50MX-et,és lenne vele egy kis problémám!
Igazából van 2 is,de a lényegesebbet írom csak.
PHBG17 karburátor van rajta,ami szerintem nem rá való.
A motor pöccre beindul vele,alapjárat is van,de ha elindulok olyan érzésem van hogy nem kap elég benzint a motor mert torpan és erőlködve megy.
Ráadásul ha megyek vele 400-500 métert akkor lefullad és a végén pukkan egyet a kipufogó.(ez gondolom a benzinhiány miatt van.
Légyszi erősítsetek meg hogy jó helyen tapogatózok e!
Meg milyen karbit ajánlanátok rá?
Nekem a régin úgy rémlik hogy y12p volt.
(Minőségi alkatrészekből! , újratervezett! )
06706574245
fekete test
fehér/piros jeladó
fehér/fekete CDI töltötekercs
állórész töltötekercs fekete/piros
Yamaha Dt 50/80 tiristor
Tristor vezetékei hogy vannak kiosztva? Kapcsolás is jó lenne.
Narancssárgára mi megy?
feketére?
Piros/fehér?
fehér/fekete?
Köszönöm előre is!
Meny el egy yamaha kereskedésbe ,vidd magaddal a motorszámot és az alapján megtudják neked rendelni az adott GYÁRI alkatrészt vagy beütöd a keresőbe hogy ebay és rendelsz magadnak alkatrész.
Az utobbit ajánlom mert az olcsobb.
Az este visszakerült a DT.
Karbibeállítás baja volt,meg gyújtókábel,pipa csere.Ja meg a fékkart előrébb kellett rakni,mostmár fog rendesen és nem szorul.
A 4.sebességfokozatban már nem akar pörögni csak lecsendesedik,meg gyengébb lesz.
Nagyon húzósan 65km/h-ra képes,55-ig szépen felmegy,utána elég lassacskán,ezt mi okozhatja?
Kisebb fogaskerék kellene,vagy gyenge a kompresszió?
Ismét szereztem egy Yamaha DT50MX-et,és lenne vele egy kis problémám!
Igazából van 2 is,de a lényegesebbet írom csak.
PHBG17 karburátor van rajta,ami szerintem nem rá való.
A motor pöccre beindul vele,alapjárat is van,de ha elindulok olyan érzésem van hogy nem kap elég benzint a motor mert torpan és erőlködve megy.
Ráadásul ha megyek vele 400-500 métert akkor lefullad és a végén pukkan egyet a kipufogó.(ez gondolom a benzinhiány miatt van.
Légyszi erősítsetek meg hogy jó helyen tapogatózok e!
Meg milyen karbit ajánlanátok rá?
Nekem a régin úgy rémlik hogy y12p volt.
9000Ft +posta.
Érdeklődni: bigmike9724 (kukac) gmail.com
DT50nél van valami típus hiba? Melyik évjáratokat kerüljem? 350ezret szánnék rá.