Hello
Elméletileg közel lakom szoval mikor és pontosan hol tudnám megnézni a motort vagyis a blokkot.
Mert írsz megyek és viszem a pénzt szerintem meg tudunk egyezni.
Köszönöm : Megyeri István
( Fontos lenne )
Hali!
Engem is érdekelne a komplett blokk.
Kérlek küldj emailt hogy hol nézhetném meg, meg egy telefonszámot is hogy megbeszélhesük a dolgokat.
Mondasz egy árat és megveszem.
Hello engem érdekelnének a blokk ok.
Az enyém sajnos beteges.
Mikor és hol tudnánk beszélni akár személyesen is ???
Email címem: istvanmegyeri@citromail.hu
Tel : 06308903861
Légysz írj vissza fontos !!!!!!
Köszönettel : Megyeri István
Üdv Mindenkinek!
Kis segítséget szeretnék kérni hátha van valakinek olyan ötlete ami még nem jutott eszembe.Adott egy DT 50-es eléggé sokadik rúgásra indult eddig is,deszét kellett szednem az alaplapot mert a világító tekercs le volt égve,amióta össze raktam nem indul.Az alaplaptól eljön a "áram" a trafóig,(próba lámpa villog rúgásnál) Gyertya pipa le a kábel csak bizserget egy kicsit.Vettem másik trafót azzal még ennyi sem.
Sziasztok! Yamaha dt 125 lc2 86-os évjárathoz keresek ülést, komplett berugókart! (XT berugókar is jó!) És nem tudja véletlenül valaki hogy honnan tudok hozzá tűszelepet rendelni?
Egyik sem az.
Nekem olyan kellene, ami megegyezik az elsővel, ami dtr blokkos derbi gpr, de a 2005ös dtr manualban az az oldal van, ami a második képen pscreenelve van; bármelyiknek nagyon örülnék jobb felbontásban.
Üdv! Segítséget szeretnék kérni, valaki szedett már szét dt 80 mx váltót? Nos az enyémbe főtengely csapágyat, szimeringet cseréltünk, és mikor össze raktuk a blokkot, és próbáltunk váltani beindítás előtt, de mintha valamibe megakadna a váltó és beragad az egész meg sem lehet mozdítani, nincs sebesség, csak 1 az 5-ből.
Ha valaki tudna segíteni hogy mégis mi lehet azt megköszönném.
Hali!
Én megvenném a karburátort meg a szívócsonkot valamint a mebránt is ha megvannak még.
Küldj emailt hogy menyiért adod!
Email:rgrunwald@freemail.hu
Köszi.(Nagyon kellenének )
Sziasztok. Van egy eladó légszűrő szivacsom,ha érdekel valakit.A csomagolás még bontatlan.Ára 2000 ft.
E-mail címem: varga_peter74@hotmail.com
Posta természetesen megoldható.
Yamaha DT125R (2005-től gyártott) villamossághoz kapcsolási/bekötési rajzra lenne szükségem, tudtok segíteni ebben?
Esetleg eladó elektronikája ilyen típushoz van valakinek?
Elméletileg közel lakom szoval mikor és pontosan hol tudnám megnézni a motort vagyis a blokkot.
Mert írsz megyek és viszem a pénzt szerintem meg tudunk egyezni.
Köszönöm : Megyeri István
( Fontos lenne )