Szia MrGo636!
Egyenlőre terv fázisban áll. Sajnos rengeteg a tennivaló, így minden elhúzódik. Valószínűleg, ha a Te motorod befejezem abba is hagyom ideiglenesen a virtuális tervezést. Időpontot nem tudok mondani, de megpróbálok vele sietni és mihelyst kész, már küldöm is. Üdv!
Hali martin0818 csak kérdezem hogy áll a motor terve alakulgat gondolom bazi sok idő míg ki találod milyen legyen ezüst kombó de ha várni kell még akkor várok. Előre is köszönöm és bocs a zaklatásért .
Üdvözlet!
A robogóm a télen tuning áldozata lesz. Viszont a külsővel is kellene kezdeni valamit szerintem. Kedvenc színösszeállításom a fehér piros, ilyen témában szeretnék mozogni. a Motoromról vannak képeim a gallériámban( sajnálatos módon most másik gépen vagyok, nem tudok képeket a forumra felölteni.) Egyszínű festésre gondoltam, valami egyszerűbb mintákkal.
Segítségeteket előre köszönöm
HippY
Sziasztok.
Régóta nézegetem ezt az oldal és megdöbbentem milyen profik vagytok a tervezésben. Segítségeteket szeretném kérni, valami egyedit szeretnék a motoromból de csak matricák és felni festés.
Átszabni nem terveztem szerintem a formája így is szép.
Rátok bízom mit csináltok belőle tudom, hogy szép lesz.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Hali kollegak. a segitsegetek szretnem kerni.Angel Eyes akarok teni a gsxR embe.http://www.accesoriiautosimoto... Kb ijent. Valakinek van valami tapasztalata? vagy h kell fell szerelni?
Szia Martin!Úgy látom te nagy spiller vagy!A segítséged kérném.Raktam fel egy Gsxr 1000 képet és azon szeretném ha a piros részekből fehéret tudnál varázsolni,mert az adatlapompn lévő mocim szeretném festetni és kiváncsi lennék hogy nézne ki!segítséged előre is köszönöm!
Előre köszí!