Felvettelek msn re. De amugy szerintem késöbb megjön az üzi mert nekem röpke pár ora után kijelezte hogy elment.
Ha esetleg nem jött meg akkor holnap msn en megirom. de most jött meg az az e-mal amit a sportmotor küld hogy forum válasz érkezett. a mostani idöpontal és még du irtad. Nemsemmi.
Még van egy hotmail fiókom ami egyben az msn címem is: justin_barnes18@hotmail.com
(Hozzátenném a freemail ma esti üzenet számomra: "Adatelérési hiba! Kérjük próbáld meg kicsit később újra!" Szóval meg sem tudom nézni, hogy jött e valami.. Váltani fogok )
Sziasztok!
Olyan illető segítségét szeretném kérni aki jártas a photoshop-ban mert van tervem optikai tuningolással kapcsolatban de vizuálisan is szeretném látni hogy milyen lenne.
Segítségetek előre is köszönöm!
igen: martin0818@freemail.hu
De a freemail már 2 napja meg van hülyülve (be sem tudtam lépni), de ma már rendben van. Úgyhogy szerintem a rendszer hibája volt..
Hali Csucsu.
Láttam, hogy a CB1000R topicban érdeklődtél érdemes e váltanod Z ről CB re. Ha esetleg a CB mellett döntesz az enyém valószínű eladó ha érdekel hívj fel és megbeszéljük.
A Sz Viktor a sógorom és tudja,hogy menyire vigyázok a motorjaimra kérdezz rá nyugodtan.
A motorom 2009.04. havi és most 2500 Km van benne szalon állapotú.
Ne ne siess csak nyugodtan miattam nem kell sietni ha van időd és kedved csak akkor csináld ráér tényleg.
Hogy hogy szüneteltetsz gondolom sok volt már a hülyeségből mi .
Ha esetleg nem jött meg akkor holnap msn en megirom. de most jött meg az az e-mal amit a sportmotor küld hogy forum válasz érkezett. a mostani idöpontal és még du irtad. Nemsemmi.