jó ... majd ha kiraboltam egy kispostát, vagy otp-t
Szerintem mindenki azt csinál a motorjával autojával amit akar, ugy szépíti, egyediesíti ahogy neki tetszik. Tudnék felrakni olyan 440es volvorol képet ami rommá van tuningolva, az ipsének igy tetszik hát csinálja. szerintem
Valaki elkészítene a motoromon némi apróságot?
Ha szépen kérem :)
A két kereket kellene krómozni teljesen!
Gyöngyházfekete festés :D
Átlátszó fehér plexi! ENNYI! :D
Mert lehet hogy fekete lesz a gép télen :D
Meg egy hayabusa matricát az oldalidomra :)
ENNYIT KÉRNÉK :)
Szülinapomra XD
hát legegyszerűbb és legkönnyebb a GIMP nevezetű program de több lehetőség van a PhotoShop nevű programban ahol komolyabban lehet dolgozni az adott géppel, ennek a legújabb verziója ami magyar a CS5 ha minden igaz. nem akarok reklámot csinálni de a hvtm.hu oldalról tanultam személy szerint a dolgok nagy részét, ahol képekkel vannak illusztrálva a mozdulatok
Foglalkozik köztetek esetleg valaki, autó tuning-al is? Próbálnám a kocsim "morcosítani", de rohadtul nem tudom megcsinálni esztétikusra valaki segítene? Előre is köszi. :) Ha van jelentkező, küldök fel pár képet
Elkészült a fejidom faragás. Az alap volt egy K2-es, a fényszóróját cseréltem egy K4-esére. De így a festés is kissé módosult a fejidomon. Az első kép amiből kiindultam. (Csak hogy ellenőrizd, hogy biztos K2-es e ) Aztán a második kettő pedig a grafika, fekete illetve sárga körvonallal. Remélem tetszik. Üdv!
Szia a sárga körvonalas már majdnem tökéletes csak úgy alakult hogy sikerült szereznem egy K4-es elsö lámpát és ezzel lesz össze rakva az idom garnitúra és jó lenne ha erre is kitalálnál valami jó grafikát oldalról amúgy sem látszódót normálisan.
Elkészültem az átalakításokkal. A fejidomot két módon alakítottam át, válaszd ki melyik a szebb. Megcsináltam a sárgát is, bár az nem különül el annyira a fehértől mint a fekete. De döntsd el Te melyik a jobb. Ha még változtatnál valamit írj nyugodtan. Üdv!
Na szóval NAGYON JÓ LETT de azért lehet még finomítani először is a neved helyezd el valahová tényleg komolyan gondoltam
és a fejidomba kötnék bele kicsit olyan mint amikor valakinek át vágják a torkát fültől fülig nem ? jobb lenne ha a lámpa alatti rész egyszerűen azzal az ívvel bele menne az aljába is.
Ja és a fekete körvonal helyett lehetne sárga ?egy próbát megérne szerintem
Ne haragudj! Csak a munka miatt napi 1 órát tudtam szerkesztgetni és 2 napba telt csak a vázlat, hogy mégis mi legyen az alap dizájn. Végül elkészült az első tervem, két verzióban. (csak a felni szín különbözik) Remélem ez már közelebb áll az elképzeléseidhez. Viszont ha nagyon messze lennék tőle, akkor adhatnál pár irányvonalat, hogy merre induljak el. Várom a reakciód! Üdv!
8hónap leforgása, jóétvágyat judit..