ui: Sry, hogy nagyon idiótájul néz ki a felnicsík, de megcsináltattam rendesen, és másnap suliban meg leszaggatták felét... és hát én tákoltam vissza :S
Sziasztok, ugyan újjonc vagyok itt az oldalon, és a motorozás világában is, de végre összejött a pénzem erre a kis jószágra , amit megvettem , azonban akad 1 kis gond, valami érzem hogy nem stimmel az egész motoron, ami őszintén szólva nekem nem nagyon tetszik az a fejidom... jobban szeretem a naked bike-os fejidomokat, pl. ( http://img.index.hu/cikkepek/t... ) meg a színével eljátszanék, esetleg ha van pár tippetek hogyan dobhatnám fel az egész motor kinézetét, szívesen meghallgatom, és örülnék ha segítenétek , előre is köszönöm!
Nah öcskös ittvan... A realitások határán maradva kapott egy festést meg matricát, amit szerintem meg is valósíthatnál. Sok sikert hozzá! A virtuális sört meg majd leverem rajtad egyik este Tapolcán :) (valami nem smakkol szólj)
ui: jobb képet legközelebb, szarból nem lehet várat építeni
Tudna nekem valami fehér designet csinálni? Most fóliáztam le az idomok nagy részét. A tank az gyári marad. Valami számra gondoltam vagy nem tudom... Köszi előre is!
Szerintetek az öszvéremhez milyen színű felnicsík illene? Esetleg piros? Esetleg valaki vmit nem tudna össze dobni?
hitman mérne tudná? mer nemír ide aztán vak mi?
ui: jobb képet legközelebb, szarból nem lehet várat építeni