Remélem jó helyre írok! A Segítségetek, illetve tanácsokat szeretnék kérni! Következő problémába ütköztünk: Motor Yamaha YZF-600R jelenleg teljesen szétszedve. A probléma, mikor a műszerfal világítást cseréltük ki kékre, legerősebb kék ledes lámpákat raktuk bele mégis, nagyon gyengén világítja át a műszerfalat, valószínű azért mert csak a sárga fényt vezeti meg a műszerfal. Fóliát nem lehet leszedni róla, hogy kék színűre cseréljem. Ehhez kérnék ötleteket! Előre is köszönöm!
Hello,Csaba vagyok.Szeretnék érdeklődni,hogy ha valaki tudja LEHET TUNINGOLNI EGY CBR 900 RR-t,1999 évjárat.Sport szürö,sport dob,DYNETEC tuning Karurátor azok már vannak de engem érdekelne hogy elektronikából lehet-e még adni egy kis kraftot.
Hölgyek urak! Egy kérésem volna ha nem nagy feladat 2012-es évre szeretnék kicsit más dizájnt adni a gépemnek. Első sorban a sárga részeket szeretném cserélni más színűre, de szabad kezet adok a kedves kollégáknak! Kéne valami egyszerű mégis nagyszerű. Gondoltam, fekete maradhatna az alapszín, a többivel lehetne variálni.. Lehetne akár kék, akár fehér, akár piros a kiegészítő szín. Valaki szánjon meg, semmi ötletem sincs sajna Aki esetleg megcsinálná nekem, annak előre is örök hálám, és vendégem egy sörre, vagy kólára!
Sziasztok! A közeljövőben újra kell fényezni a motorom. Készítettem egy lehetséges kinézetet, de ötleteket várnék, hátha nektek jobb. A forgalmiban szürke van, maradna is ez a színe.
Remélem jó helyre írok! A Segítségetek, illetve tanácsokat szeretnék kérni! Következő problémába ütköztünk: Motor Yamaha YZF-600R jelenleg teljesen szétszedve. A probléma, mikor a műszerfal világítást cseréltük ki kékre, legerősebb kék ledes lámpákat raktuk bele mégis, nagyon gyengén világítja át a műszerfalat, valószínű azért mert csak a sárga fényt vezeti meg a műszerfal. Fóliát nem lehet leszedni róla, hogy kék színűre cseréljem. Ehhez kérnék ötleteket! Előre is köszönöm!