Egy minneapolisi házaspár eldöntötte, hogy Floridába megy felmelegedni egy különösen fagyos télen. Úgy tervezték, hogy ugyanabban a hotelben szállnak meg, ahol a mézeshet ...tovább »eiket töltötték 20 évvel azelőtt.
Mozgalmas prog ramjuk miatt nehéz volt összeegyeztetni az utazási időpontot, ezért a férj pénteken, a feleség pedig a következő napon repült Minneapolisból Floridába.
A férj bejelentkezett a hotelbe, ahol a hotelszobában egy számítógép is volt, nem úgy mint évekkel azelőtt, és eldöntötte, hogy küld egy e-mailt feleségének. Véletlenül azonban kihagyott az e-mail címből egy betűt, s anélkül, hogy észrevette volna a tévedést, elküldte a levelet a rossz címre.
Közben ... valahol Houstonban ... egy özvegy épp a férje temetéséről érkezett haza, akit az Úr hazahívott az Ő dicsőségébe, egy szívinfarktus után. Az özvegy elhatározta, hogy megnézi a barátoktól és rokonoktól
érkezett e-maileket. Miután elolvasta az üzenetet, visított és elájult.
[20:46:43] *mindenkinek* Gabex™: Fia berohant a szobába, édesanyját a földön találta, majd felpillantott a
képernyőn található szövegre:
Eladó egy HAZA-2010 rendszámú gépjármű.
Egy éve vettem, azóta csak lejtőn hajtottam.
A fékeket kiiktattam.
Gáz van, de csak ha tüntetnek.
A kormánnyal van egy kis gond, teljesen irányíthatatlan.
Állandóan a szakadék felé fordul, de én ragaszkodom hozzá.
Önfényező funkcióval rendelkezik.
A sebességváltón öt fokozat van hátra, egy előre.
Felkapcsolni lehet, leváltani nem.
Az ülések a saját ízlésemnek megfelelően vannak kialakítva, 2/3-1/3
arányban dönthetőek.
A GPS-t elnémítottam, nekem ne mondja meg senki, merre menjek.
Biztonsági berendezések: AK-47, PPS, AMD, RPK, TEK.
Extrák:
- motortérben bordázott ékszíjjártó (erősen csúsztat),
- narancsillatú Wunderbaum,
- Lázerdetektor rendőrök ellen,
- belső tükrön egy kövér bolsi-balsi baba,
- kalaptartón bólogató kutya (cserélhető Schmitt fejjel),
- Index, (zsebben),
- CD lejátszó, telepített műsortárral:
Händel: Messiás,
Horváth Pista: Hej rugó, rugó,
Zorán: Kell ott fenn egy ország,
Üzemanyag fogyasztás: nem számít, enyém az egész MOL.
Irányár: IMF hitelre és devizakárosultaknak féláron!
Jelige: Ámokfutó
Ps.:
Majd' elfelejtettem, a csomagtartóban van tízmillió utas, velük nem
kell
foglalkozni.
- Anyu, vegyél nekem fagyit!
- Aranyom, azért mert lefekszem az apáddal, még nem kell anyunak
szólítanod!
- Akkor hogy szólítsalak?
- Normálisan, mondd, hogy Józsi!
A vidéki favágónak ad a TSZ egy motoros fűrészt,hogy gyorsabban menjen a munka.
Mikor hó végén jön a szövetkezeti elnök,megkérdi:
- Na bátyám,hány fát vágott ki?
- 25-öt
- De hát ezzel naponta lehet kivágni 50et!
- Én pedig reggeltől-estig melózok,de csak ennyi ment.
- Na majd én megmutatom,hogyan kell!-ezzel beindítja a fűrészt.
Mire a favágó:
- Mi ez a berregés?
Stohl pere percről-percre. Olvassátok el a tárgyalás eseményeit viccesebb formában! PARÓDIA!
07:56
A Pesti Központi Kerületi Bíróság közelében lévő mellékutcákban már gyülekeznek a vásáros cigányok. Mivel délelőtt nincs meccs, úgy gondolták, hogy a szotyit, tökmagot, ólmozott paprikát, kakasos nyalókát és egyéb szarokat, az igen nagy érdeklődésre számot tartó Stohl András perének helyszínén próbálják rásózni az odaérkező tömegre.
08:08
Gyűlnek is szépen az érdeklődők, számos híres ember érkezik autóval. Szerencsére bőven akad parkolóhely, mert a leleményes hajléktalan-maffia is képviselteti magát a rendezvényen, és alkalmazottaik foglalják a jobbnál-jobb helyeket a bíróság épületének közvetlen közelében 500 forint ellenében.
... kicsit hosszú lenne ide írni mindet... folytatás az alábbi oldalakon...
Egy minneapolisi házaspár eldöntötte, hogy Floridába megy felmelegedni egy különösen fagyos télen. Úgy tervezték, hogy ugyanabban a hotelben szállnak meg, ahol a mézeshet ...tovább »eiket töltötték 20 évvel azelőtt.
Mozgalmas prog ramjuk miatt nehéz volt összeegyeztetni az utazási időpontot, ezért a férj pénteken, a feleség pedig a következő napon repült Minneapolisból Floridába.
A férj bejelentkezett a hotelbe, ahol a hotelszobában egy számítógép is volt, nem úgy mint évekkel azelőtt, és eldöntötte, hogy küld egy e-mailt feleségének. Véletlenül azonban kihagyott az e-mail címből egy betűt, s anélkül, hogy észrevette volna a tévedést, elküldte a levelet a rossz címre.
Közben ... valahol Houstonban ... egy özvegy épp a férje temetéséről érkezett haza, akit az Úr hazahívott az Ő dicsőségébe, egy szívinfarktus után. Az özvegy elhatározta, hogy megnézi a barátoktól és rokonoktól
érkezett e-maileket. Miután elolvasta az üzenetet, visított és elájult.
[20:46:43] *mindenkinek* Gabex™: Fia berohant a szobába, édesanyját a földön találta, majd felpillantott a
képernyőn található szövegre:
"Szerető feleségemnek
Időpont: 2005 okt.13, péntek
Tárgy: megérkeztem!
Drága szerelmem!
Tudom, meg vagy lepődve, hogy üzenetet kapsz tőlem. Már számítógépük is van az ittenieknek és lehet szeretteinknek e-mailt küldeni.
Épp most érkeztem meg és jelentkeztem be. Minden elő van készítve a holnapi érkezésedre és már nagyon várom, hogy találkozzunk.
Remélem, hogy az utazásod olyan csendes lesz, mint az enyém.
Ui.: Tényleg nagyon meleg van idelent!"