Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak annyit írt, hogy első tulaj 65éves. Nem azt, hogy a hirdető 65 éves. Lehet emgvette tőle, vagy épp a fia adta fel a hirdetést, aki megkapta a bringát és 250 crossra akarja cserélni.
Losits Robi - Nyelvszőrtelenítő gép /reklám paródia/

http://youtu.be/TZLy7TpIopE
háát éredekes h 65 évesnek 250 krossz kell
hirdetés:
Leírás: El tudod képzelni milyen érzés egy egy hengeres nyomaték-tenger nyergében ülni? Amikor elfordítod a kulcsot, megnyomod a start gombot és alulról érzed az ERŐT. Elfordítod a gázkart és a rezonancia elönt egy belülről jövő melegséggel, közben hallod, amint szinte követeli 1 hangorkán kíséretében, h MÉG, te belebizseregsz, felcsillan a szemed. Itt már nem tudod megállni, h ne menj vele akárcsak 20 métert, persze húzza előtted a mézes madzagot. 1esbe kapcsolsz, óvatosan kiengeded a kuplungot elindulsz és nem tudsz ellenállni, h ne csavard meg a szarvát. Ordít - 2es, 3as hátsó kerék elforog és elindul oldalirányba, kicsit visszaveszel, mert jön az utca vége. A brembo nyergek és a motorfék akkorát fog, h a szád szélén megjelenik a öröm. Jobbra el - váltasz 2esbe - kis gáz, vissza majd 1 nagyobb - hátsókerékre áll, elönt az adrenalin szinte összeolvadsz vele. Érzed, ahogy mozog a dugattyú fel és le a hengerben és itt már te is csak arra vágysz, h MÉÉG: ) Sajnos meg kell válnom tőle anyagi okok miatt. Csak akkor hívj ha vállalod, h a megérdemelt tiszteletet és törődést biztosítod! Egyebek: A. korl jogosítvánnyal is vezethető 1.tulaj: 65 éves öreg úr Csere: papírok nélküli 2 ütemű cross 250ccm-től(350E-ig csere ár: 970E) Teszt: Google -- Motorrevü aszfaltbetyár (itt tiltják a linkelést) Szép napot!

miért nem lehet egyszerűen úgy hirdetni mint a többiek? megkímélt állapotban igényesnek eladó kevés km-el.pont
Egy nagymama korú hölgy jelentkezett főiskolára. Megcsinálta a vizsgákat, fel is vették . De a vizsgáztatók kíváncsiak voltak, hát megkérdezték. Mondja hölgyem minek magának főiskola mikkor már nyugdíjba van. Hát nem is magamért csinálom, de az az én hülye párom a kocsmába azon ácsingózott, hogy 70 éves születésnapjára szuper ajándék volna ha megkefélhetne egy diáklányt .....
bazmeg sírok a röhögéstől
lenne inygyen vindózod vazzeg
vindóz8 vuki edisön, csak neked, apóstól
szerintem megérné
bazeg ezt ki kéne próbálni
Kohn mondja a fiának:
- Ábrahám 25 éves vagy, itt az ideje, hogy megnősülj, és valami állást
keressek neked.
- Ki jönne hozzám, hát én nem nagyon ismerek senkit - mondja a fia.
- Mit szólnál a Bill Gates lányához? - kérdi az öreg.
- Nem lenne rossz....
Elballag az öreg Bill Gateshez, és azt mondja neki:
- Helló Bill! Mit szólnál hozzá, ha a fiam elvenné a lányodat feleségül?
- Miért venné? Ki a te fiad? - kérdezi Gates..
- Hát ő az Amerikai Nemzeti Bank elnökhelyettese. -feleli az öreg.
- Hát lehet róla szó....
Elballag az öreg az Amerikai Nemzeti Bank elnökéhez, és mondja neki:
- Nem venné fel a fiamat ide a bankba alelnöknek?
- Miért venném? Ki a maga fia? - kérdezi az elnök.
- Hát nem tudja? Ő a Bill Gates veje.
A székely fiú román lányt vesz feleségül. A nászéjszaka előtt édesapja ellátja jó tanácsokkal:
- No, fiam, hát szépen kapd a karodba azt a leányt, hogy lássa, a magyar erős!
- Úgy lesz, Édesapám!
- Aztán keményen rakd le az ágyra, hogy lássa, a magyar határozott is!
- Meglesz, Édesapám!
- Utána vetkőzz meztelenre, hogy lássa, a magyar szép is! A többit már tudod!
- Megteszem, Édesapám!
Másnap kérdi a székely a fiát:
- Hát mi történt?
- Minden úgy volt, Édesapám, ahogy elhatároztuk: fölkaptam, hogy lássa, a magyar erős; aztán ledobtam az ágyra, hogy tudja, a magyarral nem lehet kukoricázni; a ruháimat egy szempillantás alatt lerántottam, hogy lássa, szép is a magyar.
- Aztán?
- Aztán kivertem előtte a faszomat!
- Miért csináltál ilyet, Édesfiam?
- Hogy lássa, a magyar független és autonóm!
áááááááá így egyek Kíniba
kínai étteremben

- Az milyen hús?

-Cíke!

-És az a másik?

-Az maha.

...-És amaz?

-Az kuta.

-Kutya? Na de azt nem is lehet....tilos!

-Akko´ cíke!
és ebbe mi a vicces?
Nagypapám úgy ment el,ahogy minden férfi szeretne-szex közben.Nagymamám zokogva mesélte,hogy vasárnap reggel nekiálltak a dolognak,mert nagypapának a templom harang segített a ritmust tartani.Máig élne,ha nem jött volna arra a Family Frost....
énse vágom
-Apa apa! Kaphatok egy új generációs 10 megapixeles, beépített wifi-s, java kezelő, ultravékony, érintőképernyős telefont? -Kisfiam nem tudnál te is inkább csak drogozni mint a többi gyerek?