És Isten megteremté a bort ,
Hogy vigadjanak az emberek ,
És az emberek vigadtak,
És Isten látta, hogy ez jó .
Aztán az emberek egyre többet vigadtak ,
És Isten látta, hogy ez nem jó .
És akkor Isten megteremté
Egy egyedülálló férfi egy alkalommal már nagyon vágyott egy nőre,
ezért elment hogy felkutasson egy prostit.
Elvitte egy motelbe a nőt, de útközben észrevette, hogy valami nincs rendben, az a bizonyos testrésze nem nagyon akar engedelmeskedni és eléggé puhácska maradt. A motelszobába érve tehát megkérte a prostit, hogy várja meg, kiszalad a fürdőszobába egy pillanatra.
Ahogy a félsötét fürdőhelységben matatott, szerencsére rálelt egy kis doboz kenőcsre, amivel alaposan bemasszírozta az ominózus tagot, majd elégedetten ment vissza a nőhöz. Lefeküdt vele, akivel egy fenomenális aktusban volt része, minden tökéletes volt.
Ezután már furdalta a kíváncsiság, hogy miféle különleges krém
lehetett az, amit használt . Kiment ismét a fürdőszobába és elolvasta az aprócska címkét:
Tyúkszem kenőcs.
Használat után a bekent részt megkeményíti,
kiszárítja és aztán az magától leesik.
laskaszűrős tepsiszett.........nektek nem volt ilyen?....én is ezzel láncoltam magamhoz a 2. asszonyt....nem a 3.-at.......vagy a franc tudja melyiket, mind bukik erre....
A skót hazatelefonál a feleségének:
- Vágd le a gyerek lábát!
- De miért vágjam le a gyerek lábát?
- Ne kérdezz semmit, csak vágd le a gyerek lábát.
Jön haza a férj. Látja hogy a felesége az asztal mellett sír. Kérdi a feleség hogy miért kellett levágni a gyerek lábát?
Erre a férj:
- Nézd milyen jó mankót találtam!
asszem
nemtom mit evett ... de én is szeretnék olyat
Szánalmas ez az idióta, valakiknek vicces lejáratás...
És Isten megteremté a bort ,
Hogy vigadjanak az emberek ,
És az emberek vigadtak,
És Isten látta, hogy ez jó .
Aztán az emberek egyre többet vigadtak ,
És Isten látta, hogy ez nem jó .
És akkor Isten megteremté
A Másnapot ."
ezért elment hogy felkutasson egy prostit.
Elvitte egy motelbe a nőt, de útközben észrevette, hogy valami nincs rendben, az a bizonyos testrésze nem nagyon akar engedelmeskedni és eléggé puhácska maradt. A motelszobába érve tehát megkérte a prostit, hogy várja meg, kiszalad a fürdőszobába egy pillanatra.
Ahogy a félsötét fürdőhelységben matatott, szerencsére rálelt egy kis doboz kenőcsre, amivel alaposan bemasszírozta az ominózus tagot, majd elégedetten ment vissza a nőhöz. Lefeküdt vele, akivel egy fenomenális aktusban volt része, minden tökéletes volt.
Ezután már furdalta a kíváncsiság, hogy miféle különleges krém
lehetett az, amit használt . Kiment ismét a fürdőszobába és elolvasta az aprócska címkét:
Tyúkszem kenőcs.
Használat után a bekent részt megkeményíti,
kiszárítja és aztán az magától leesik.
ilyenkor mindig mondom: mond más szóval......
de szerintem pár hét alatt bele lehetne jönni
http://youtu.be/HArW9X2VwS4
- Vágd le a gyerek lábát!
- De miért vágjam le a gyerek lábát?
- Ne kérdezz semmit, csak vágd le a gyerek lábát.
Jön haza a férj. Látja hogy a felesége az asztal mellett sír. Kérdi a feleség hogy miért kellett levágni a gyerek lábát?
Erre a férj:
- Nézd milyen jó mankót találtam!