Egy amerikai és egy orosz birkózik. Az orosz arról ismert, hogy tud egy olyan fogást, amiből nem lehet szabadulni. Zajlik a mérkőzés, egyszer csak az orosz alkalmazza a fogást, rendesen összecsomagolja az amerikait. Az amerikai edző arcába temeti a kezét, hisz elvesztették a meccset, de ekkor hirtelen hatalmas üvöltést hall és az ő versenyzőjét hirdetik ki győztesnek. Az öltözőben kérdezi, hogy mi történt?
- Ahogy ott nem tudtam szabadulni, megláttam az orrom előtt egy nadrágot, és bevallom, nagyot haraptam bele... A fene gondolta volna, hogy ekkora erőt ad, ha az ember tökönharapja magát!
Nagypapa meseli unokainak az afrikai vadaszkalandjat:
Kepzeljetek gyerekek, megyek ott a szavannan, egyszercsak elem kerul egy antilop, na rogton ra is duplaztam a puskaval, le is teritettem. Fogtam az egyik combjat, a vadaszkesemmel levagtam es a vallamra tettem. Ahogy megyek igy tovabb elem ugrik egy masik. Lelottem azt is gyorsan, annak is kivagtam a combjat, egyiket a bal vallamra, masikat a jobbra tettem
Kozben csongetnek, postas hozza a nyugdijat.
Nagypapa visszater.
-Na gyerekek hol hagytam abba?
-Hat ott, hogy az egyik comb a bal valladon a masik a jobbon.
- Na igen, es aztan csak nyaltam es nyaltam...
Sajnos Romániában csak ilyen ideiglenes rendszám van. Viszont a csávó nem sokáig élvezte a vasat, mondjuk az első pillanattól kezdve látszott, hogy nem neki való
Három barátnő (egy fiatal lány, egy menyasszony és egy 20 éve
férjezett asszony) elhatározzák, hogy este kiöltözve fogják várni
párjukat otthon úgy, hogy mindhárman magas sarkút, fekete
bőrmelltartót és fekete maszkot öltenek.
Másnap megbeszélik, hogy melyikük barátja, férje hogyan fogadta a jelmezt.
A legfiatalabb ezt meséli:
- Tegnap este felvettem a fekete bőr alsóneműt meg a maszkot, és
amikor ajtót nyitottam a barátomnak, azonnal lerohant. Wow, csajok, fantasztikus estét töltöttünk együtt!
Menyasszony:
- Én is bőrmelltartóban, bőrsortban és maszkban fogadtam a
vőlegényemet, és amikor meglátott, azt mondta: "Imádlak baby, te vagy álmaim nője!" Aztán egész éjjel szerelmeskedtünk.
Mire a férjes asszony:
- Tegnap, mikor hazaért a férjem, én is bőrmelltartóban, fekete
harisnyában, tűsarkúban, maszkban vártam, mikor meglátott, szakadva a röhögéstől csak annyit kérdezett: "Mi van vacsorára, Batman?"
- Ahogy ott nem tudtam szabadulni, megláttam az orrom előtt egy nadrágot, és bevallom, nagyot haraptam bele... A fene gondolta volna, hogy ekkora erőt ad, ha az ember tökönharapja magát!
Kepzeljetek gyerekek, megyek ott a szavannan, egyszercsak elem kerul egy antilop, na rogton ra is duplaztam a puskaval, le is teritettem. Fogtam az egyik combjat, a vadaszkesemmel levagtam es a vallamra tettem. Ahogy megyek igy tovabb elem ugrik egy masik. Lelottem azt is gyorsan, annak is kivagtam a combjat, egyiket a bal vallamra, masikat a jobbra tettem
Kozben csongetnek, postas hozza a nyugdijat.
Nagypapa visszater.
-Na gyerekek hol hagytam abba?
-Hat ott, hogy az egyik comb a bal valladon a masik a jobbon.
- Na igen, es aztan csak nyaltam es nyaltam...
A sör hatása a látásra....
Ha Ha
http://youtu.be/WBc4U3jajdQ
De én inkább egy CRF-el játszanék ilyet gondolom ő már megunta azt
http://www.youtube.com/watch?v...
Ez ugye tényleg fasz. Nem csak én vagyok maradi?
Ferike felnőtt és megkérte egy lány kezét.
A lány nemet mondott.
A fiú boldogan élt míg meg nem halt.
férjezett asszony) elhatározzák, hogy este kiöltözve fogják várni
párjukat otthon úgy, hogy mindhárman magas sarkút, fekete
bőrmelltartót és fekete maszkot öltenek.
Másnap megbeszélik, hogy melyikük barátja, férje hogyan fogadta a jelmezt.
A legfiatalabb ezt meséli:
- Tegnap este felvettem a fekete bőr alsóneműt meg a maszkot, és
amikor ajtót nyitottam a barátomnak, azonnal lerohant. Wow, csajok, fantasztikus estét töltöttünk együtt!
Menyasszony:
- Én is bőrmelltartóban, bőrsortban és maszkban fogadtam a
vőlegényemet, és amikor meglátott, azt mondta: "Imádlak baby, te vagy álmaim nője!" Aztán egész éjjel szerelmeskedtünk.
Mire a férjes asszony:
- Tegnap, mikor hazaért a férjem, én is bőrmelltartóban, fekete
harisnyában, tűsarkúban, maszkban vártam, mikor meglátott, szakadva a röhögéstől csak annyit kérdezett: "Mi van vacsorára, Batman?"