Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez nagyon szar! tojok majagoldra, sose jött be, de ez az egyszerű poén úgy el van húzva, hogy nem vicces, csak rabolja az időmet
Szép rajz
Kutya ! Ezt én a Kurucinfón március körül láttam .Előbbi HSZ-om.
Ez kicsit szánalmas. Valamelyik vacsorából/borivásból felmentett 'steril' kis csicska alkotása...jó pénzért.
Ez egy idióta kominista jobbik ellenes plakát. Komcsireklám.
most találtam:
Helyzet:
Fiatal lány enyeleg fiatal fiúval. A háttérben figyeli őket a fiú egyik barátja. Mihelyst a lány egy pillanatra eltávozik, a két fiú között a következő párbeszéd alakul ki:

- Baszod, mi?
- Á!
- Át akarsz baszni, mi?
- Ne basztass már! Basznám, baszod, de rábasztam: baszik baszni, baszd meg! Ez bebaszott! Ezt kibaszottul elbasztam! Bassza meg!

Magyarról magyarra :
- Lefeküdtél vele, mi?
- Á!
- Becsapsz, mi?
- Ne kínozz! Szívesen magamévá tenném, elhiheted, de kudarcot vallottam: nem hajlandó szeretkezni, az ördög vinné el! Ez aztán a váratlan fordulat!
Ugyancsak alaposan melléfogtam! A fene egye meg!
ez valami hatalmas ez a legyes 5*

ittegyuj ez is komoly Ungárise Csájld
A sündőr biológiai jellemzése

A sündőr (Sündőrusz sündőrusz) az emlősök (Mammalia) osztályának sünalakúak (Erinaceomorpha) rendjébe és a sündőrfélék (Sündőridae) családjába tartozó faj. Hordában él. Egyes biológusok szerint a pufajkás domesztikált alfaja. Közismert nevei többek között a kék, a sün, az ávós, a droid, egyes tájegységeken más elnevezésekkel is találkozhatunk.
Előfordulása

Őshonos a judapesti Teve utcában.
Alfajai

Sündőrusz sündőrusz süntetusz - fellelhető a Kossuth téren
Sündőrusz sündőrusz trafipaxusz - autóutak mentén fellelhető
Sündőrusz sündőrusz közbiztonságrafelügyelusz - nagyon ritkán, elszórtan fellelhető
Megjelenése

Testhossza nagyjából megegyezik az emberével, testtömege sötétkék bundája, gumibotja, bilincse, fegyvere és jelvénye miatt nagyobb, mint az emberé. Kádárkolbásza 30-50 cm hosszú.
Életmódja

Hordában jár vadászni, leggyakrabban kormánytagok (Miniszterusz hazugusz) utasítására. Süntetőket (Süntetusz szélsőségesusz), főleg Árpád-sávos zászlóval felszerelteket (Süntetusz szélsőségesusz árpádsávusz) fogyaszt, ezzel egyesek szerint hasznot hajt, többek szerint viszont inkább kárt tesz a demokráciában.
Szaporodása

Tisztavatással szaporodik, az itt felavatottak azt megelőzően valamelyik sündőrképző iskolába jártak, ahol megtanulják az izraeli vízágyú, a tonfa és egyéb süntetésoszlató eszközök használatát, kötelező vizsgát tesznek igazoltatásból (sün-formáció előnyben részesítve), hazudozásból, parancsteljesítésből és oszlatásból. Amennyiben sikerrel teljesítik a vizsgát, látszólag vége a bábállapotnak, és kormánybábokká, kifejlett sündőrökké alakulnak.
Védettsége

A Btk. 229. § által meghatározott eszmei értéke 2-8 évig terjedő letöltendő szabadságvesztés.
H1N1 mellékhatás
ezek a legyek naggyon viccesek cukik
Ezek nagyon jók.
ugyanmár. fértek volna még ...
Közös szülinap.
(Sorry... most mondták h tegnap lett belinkelve.. én ma kaptam )
Mire képes az emberi elme pár döglött légy + némi szabadidő segítségével...
(Félreértés ne essen, nem Én unatkoztam ennyire)
Mire képes az emberi elme pár döglött légy + némi szabadidő segítségével...
(Félreértés ne essen, nem Én unatkoztam ennyire)
Na, ha a lego motort életre kelted, aranyba foglalom a neved
Ja bocs, a legóbájk. Elvinnélek vele szívesen
na elolvastam, nem rossz
azt lusta voltam végig olvasni
De Neked a vers
akkor már ketten vagyunk