Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy néprajzkutató sétál a faluban és betér az egyik házba, hogy a szokások felol érdeklodjön. Legnagyobb meglepetésére azt látja, hogy egy no félmeztelenül a két mellét masszírozza, a sarokban pedig egy férfi egy öreg not kefél, miközben egy esernyot tart a feje fölé és az ablak felé mutogat.
A néprajzkutató kimenekül a házból és döbbenten megáll az utcán, amikor megszólítja egy járókelo:
- Uram, valami baj van? Segíthetek?
A néprajzkutató elmeséli, hogy mit látott, mire a járókelo megkérdi, melyik házban volt. A néprajzkutató megmutatja, mire a járókelo:
- Ja, már értem! Abban a házban süketnémák laknak és jelbeszéddel kommunikálnak. A feleség azt mondta a férjének, hogy hozzon két zacskós tejet. A férje meg azt válaszolta, hogy " Nem látod, hogy kint esik..baszom a k*rva anyádat..?"
Mondjuk róla el is hiszem, hogy egy garázsban nem dohányzó csaj aki elég keveset fut és meg van kímélve
Itt is ittvan, ezen én is besírtam

http://kepesmotor.hu/kawasaki-...
Kinek a pap kinek a paplan
- Ingyen hívok mindenkit csúcsidõben és csúcsidõn kívül, minden hálózatba, éjjel nappal. Tud ennél jobbat?- Igen. Pina.

- Sajnálom, most már élete végéig le kell mondania a szexrõl. - mondja az orvos.- De hogy csináljam?- Ugyan már! Csak kibírja valahogy azt az egy hetet.

Egy gimnazista fiú felkér egy bulin egy 20 év körüli lányt.- Gyerekkel nem táncolok! - felel gögösen az ifjú hölgy.Mire a fiú:- Bocs nem tudtam, hogy terhes vagy.

- Mi ez az ordítozás apád szobájában? - kérdezi a nagymama az unokáját.- Semmi különös, csak a nagypapa oktatja aput, hogy hogyan oldja meg a házi feladatomat.

Behívja a cég vezérigazgatója az egyik alkalmazottját.- Nos, Mr. Jones, ön már egy éve dolgozik vállalatunknál.A postázási részlegen kezdte, aztán röpke 2 hét alatt átkerült az értékesítésre. Egy hónap múlva már területi képviselõ lett. Mindössze négy hónap után kinevezték az értékesítés vezetõjének. Most pedig, mivel komolyan foglalkozom a visszavonulás gondolatával, megkérdezném, hogy mit szólna a vezérigazgatói poszthoz?- Köszönöm! - feleli az alkalmazott.- Köszönöm? Ez minden, amit egy ilyen hatalmas ajánlatra tud mondani?!- Jó, akkor Köszönöm, apa!

Ég az általános iskola. A tûzoltók kifeszítik az ugróponyvát, a gyerekek pedig ugrálnak. A tanító néni számolja õket: Lajcsika, Pistike, Mariska. Egyszer csak látja, hogy az egyik tûzoltó kikap egy gyereket a ponyvából és lenyom neki egy pofont.- Nem elég, hogy ég az iskola, még a gyerekeket is veri?- Ez a nyavalyás kölyök már negyedszer ugrik!

Férfi: - Hmmm, Édesem, mi lenne, ha ma este pozitúrát váltanánk?Nõ: - Jó. Akkor te állj a mosogató mellé, én meg majd a kanapéra ülök és fingok.

Kicsi Joe üldögél a padon és tömi a szájába marékszámra a Halloween-kor kapott cukorkákat. Odamegy hozzá egy idös nö és elkezdi mondani a magáét:- Nem tudod gyermekem, hogy a sok cukorka, pláne marokszámra bajt okoz?Tönkre teszi a fogaidat, gyorsan kihullanak majd, rosszul lehetsz tõle?- Az én nagyapám 105 évig élt.- És ö is így majszolta az édességeket egy ültö helyében?- Nem, ö a saját dolgával törödött.

Az oroszlán felajánlja az állatoknak, hogy az aki le mer ugrani a sziklacsúcsról, megdughatja a feleségét. Sorra mennek fel az állatok, és sorra hümmögnek:- Túl magas, én onnan le nem ugrom, inkább nem kell az oroszlánné!Egyszercsak nagy zsupsz! - és leérkezik a medve.Az oroszlán szájtátva:- Nocsak, medve, gratulálok! Tied az asszonyom!Medve magát leporolva:- Elõször felmegyek, és megbaszom azt, aki lelökött!

- Mit csinál a cigány, ha befejezi az egyetemet?- Átmegy egy másik építkezésre.

Két haver iszogat a kocsmában. Egyik felest küldik le a másik után, amikor egyikük hirtelen hanyattesik a székrõl és mozdulatlanul elterül a padlón.A haverja odaszól a csaposnak:- Látja, ez a haverom! Mindig tudja, mikor kell abbahagyni!

Vonatszerencsétlenség történik, 200 ember meghal, és nincs más szemtanú, csak Józsi bácsi, Pista bácsi és a mozdonyvezetõ. Rendõrök kérdezik Józsi bácsit, hogy mi is történt.- Háát látom, hogy gyün a vonat, oszt egysze' csak le a sínrül, át a mezûn, oszt be a szénakazalba. Megállapítják Józsi bácsiról, hogy nem normális és kérdezik Pista bácsit.- Háát látom, hogy gyün a vonat, oszt egysze' csak le a sínrül, át a mezûn, oszt be a szénakazalba - mondja Pista bácsi. A rendõrök megállapítják Pista bácsiról is, hogy nem normális, hát megkérdezik a mozdonyvezetõt.- Jövök a kanyarban és látom, hogy egy cigány fekszik a sínek között - mondja a mozdonyvezetõ. Mire a rendõr:- Ember, ha elüti a cigányt, akkor ez a 200 ember életben maradt volna!Azt mondja a mozdonyvezetõ:- Így gondoltam én is, de aztán a cigány egyszer csak le a sínrõl, át a mezõn, oszt be a szénakazalba...

A Kínaiak világhódító hadjáratba kezdenek, és szépen lassan eljutnak Székelyföldig. Felsorakozik a két hadsereg egymással szemben, majd a kínai vezér megbeszélésre hívja a székely vezért, Áront.- Nem félsz? - kérdi a kínai.- Há mér félnék? - kérdi hetykén Áron.- Azért - válaszol a kínai -, mert mi 200 millióan vagyunk, ti meg csak 40 ezren.Elkerekedik Áron szeme, feltolja a kucsmáját, megvakarja a fejét majd hátrafordult a hadaihoz:- Emberek! Hova a f...-omba fogunk eltemetni 200 millió kínait?

BKV buszon:- Jegyeket, bérleteket kérek!Pistike megszólal:- Anyád tudja, hogy kéregetsz? Egy pasi a Balatonon beül egy bárba és megismerkedik egy nagyon csinos fiatal nõvel. Fél tucat ital elfogyasztása után meghívja õt a hotelszobájába. A nõ örömmel belemegy. Miközben a szobában dumálnak és lekerülnek a ruhadarabok, a pasi megkérdezi:- Mondd csak, tulajdonképpen hány éves vagy?- Tizenhárom - jön a vonakodó válasz.- Tizenhárom! Te jó Isten! Azonnal vedd vissza a ruhádat és tûnj el innen! - kiált rá halálra rémülten.A lány engedelmeskedik, majd csendesen elsétál az ajtóig, és visszafordulva halvány mosollyal megkérdi:- Babonás vagy, ugye?
Vérnyomása? Kora?
120/70/17
Hosszú, átszerelmeskedett éjszaka után a fiatalember aléltan dől le a csaj mellé, akit az este csípett fel.
Körülnéz a szobában, és az íróasztalon meglátja egy férfi fényképét:

-A férjed? - kérdezi idegesen
-Nem, te kis buta, tudod, hogy nem vagyok férjnél.
-Akkor a volt pasid?
-Egyáltalán nem - válaszolja a csaj a fülét harapdálva.
-Akkor meg ki az ?
- Én, a műtét előtt...

"Nénike odamegy a sírásóhoz a temetőben.
-Neharagudjon aranyoskám, de megmondaná merre találom a 41es parcella 34-es sírt ?
-Höhö ezt bírom... elmászkálnak, aztán meg nem találnak vissza...!

A nőgyógyász előadást tart rengeteg nő előtt:
- A kemény pénisztől méhrákot lehet kapni néhány éven belül.
Mire az egyik nő közbeszól:
- A puhától pedig idegbajt, azonnal.

Egy fickó sétál hazafelé a koromsötét utcán jóval éjfél után. Az egyik kapualjból megszólítja egy nő:
- Akarod, hogy tízezerért a mennyországba röpítselek?
A férfi még sohasem fizetett nőnek, de mivel kicsit szalonspicce s,gondolja kipróbálja.
Odaadja a pénzt a nőnek, aki nem sokat késlekedik, lehúzza a sliccet,és rögtön dolgozni kezd.
Ekkor egy rendőr kerül melléjük és megkérdezi:
- Maguk meg mit csinálnak itt?
A férfi kétségbeesetten válaszolja:
- A feleségemmel lejöttünk egy kicsit levegőzni, sétálunk egyet..
Mire a rendőr:
- Nem gondoltam volna, hogy ez itt a felesége.
A férfi:
- Én sem, amíg ide nem világított a lámpájával!

Idős székely házaspár ül kint a teraszon békességben, mikor a néni megfogja a seprűnyelet s olyan irgalmatlan nagyot vág rá az öreg orrnyergére, hogy az felbukik székestűl. Felordít:
- Asszony, megőrültél? Miért kaptam ezt ?
Mire a néni:
- Azon gondolkoztam, hogy ötven éve együtt élünk,és miattad nem volt még egyszer sem egy jó szexünk!
Szép csendben üldögélnek vagy öt percig, mikor az öreg feláll,és kegyetlenül hátbarúgja a nénit, hogy az legurul a teraszról.
A néni felül a muskátlik között és rábődül az öregre:
- Hát ezt most miért kaptam?
Mire a bácsi:
- Honnan tudod te, hogy milyen a jó szex ?!

Megy be a postás a kapun, viszi a levelet. Látja, hogy a kutya el van engedve.
- Nem kell tőle félni! - mondja a gazda - Most lett kiherélve,bágyadt még.
- Nem is attól félek, hogy megdug, hanem, hogy megharap!

Szórakozóhelyen csajszi odalibeg a pulthoz és foghegyről mondja a pultos srácnak:
- Helósziókaaa, aggyá valami rostosat!
- Bútorlap jó lesz... ?

- Elnézést uram, de ez itt a női WC!
- Az mindegy, csak hányni jöttem!

Egy frankó délutáni menet után az asszony ijedten hallja, hogy egy kocsi fékez a ház előtt.
- Jó ég, ez a férjem lesz! Tűnj el gyorsan!
Pasas sietve felráncigálja a nadrágját, iszkol az erkélyajtó felé,majd hirtelen megtorpan.
- Hülye vagy ? Én vagyok a férjed !

a mostani híradóban 2 másik ilyen oszlopot mutattak. egyik egy buszmegállóban van felejtve
http://zugfirkasz.blog.hu/2009...

itt meg a másik műalkotás
ez csak szerintem vicces?

http://index.hu/belfold/2009/0...
jó hányást kívánok
amúgy meg nem teljesen jó az infó....mákos sóska volt.
kollegák mondták. mindenhol ott vagyunk és figyelünk
baszki.... ezt meg.....honnan?....
kamera?
mondja az aki, egy skoda csomagtartójában ülve eszi a kakaós párizsit.
jó, de te hülye vagy....meg postás is.
én meg sportmotor.hu-t nézek autómintájú pólóban
NA JA.
Abban mi a kakukktojás...
Navégre. Azt hittem csak én vagyok ennyire elmebeteg, hogy puruttyát nézek
szerintemis puruttya, há egybőőfőtűnik, nem?
Puruttya