Ezt most kapta emailben
"Adél 15 éves, túl van három abortuszon, jelenleg prostituáltként dolgozik a déli-pályaudvaron. Fizetéséből alig jut neki ennivalóra, szinte kizárólag ondóval táplálkozik. Az egészségtelen étrend miatt bevan vérezve a szemgolyója, ezért minden álláshirdetésre való jelentkezését rendre visszautasítják. Élete így haszontalan, ő pedig egy felesleges ember a társadalomban.
S. Tibor ingyen és bérmentve vette a vállára azt a nehéz feladatot, hogy H. Adélt benzinmotoros láncfűrésszel feldarabolja, sósavban feloldott tetemének maradékát katolikus szertartás szerint a lakóhelyéhez közeli erdőben eltemeti.
Sajnos egy láncfűrész ma már nem olcsó mulatság, ezért kérlek, küldd tovább ezt a levelet ismerőseidnek, így levelenként 70fillért juttatsz a Kistestű Sorozatgyilkosokért Alapítvány számlájára, ha pedig a pénz összegyűlik, Tibor megkapja az alapítványtól a láncfűrészt. Köszönjük!
Jah és majdnem elfelejtettem!
Múlt héten egy nyugdíjas járókeretes nénike nem küldte tovább a levelet, így megszakította ezt a Panamából kiinduló 1996 óta tartó láncot. Úgy megvertük, hogy beszart. Ezt jó, ha tudod."
Erre nem tudok mit mondani!Nekem volt P 21-es pannóniám, ami akkor újonnan kb 7 havi keresetembe került!Azzal kellett kezdenem ,hogy átballagtam a falusi vegyesboltba egy kis doboz kerékpárzománcért piros+ fekete, hogy a leverődéseket lefessem.Havonta egynapot vett igénybe , a gyujtás fesz szab. beáll.zsirzás stb.És most ez a fazon 800 000 ft-ot szeretne kapni érte! Nem tudom , talán majd rá jön idővel?!Megokosodik? .
http://www.youtube.com/watch?v...