Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt nézzétek meg +a többi részt is
http://www.youtube.com/watch?v...
Az bitos dehát ki tudja vannak bolondok....
azért az elég meredek lenne
Ja hát ahogy most mondod tényleg nem de el tudtam képzelni hogy odaát ezt kajolják
ez szerintem utólag van alátéve mert nem illik a szájára de vices nekem
A fogyatékosa ezt szerintem Afrika nagyon eldugott helyéről szedték össze mert még 1 mondatot se tudott össze rakni büdös nigger
ne fényezd már magad!
ez az egyik barátom gyakorlati helyén lett lefényképezve egy fényezőműhelyben
ez a nap képe
szent vologya
Ja és a nap képe
Ezt most kapta emailben
"Adél 15 éves, túl van három abortuszon, jelenleg prostituáltként dolgozik a déli-pályaudvaron. Fizetéséből alig jut neki ennivalóra, szinte kizárólag ondóval táplálkozik. Az egészségtelen étrend miatt bevan vérezve a szemgolyója, ezért minden álláshirdetésre való jelentkezését rendre visszautasítják. Élete így haszontalan, ő pedig egy felesleges ember a társadalomban.
S. Tibor ingyen és bérmentve vette a vállára azt a nehéz feladatot, hogy H. Adélt benzinmotoros láncfűrésszel feldarabolja, sósavban feloldott tetemének maradékát katolikus szertartás szerint a lakóhelyéhez közeli erdőben eltemeti.
Sajnos egy láncfűrész ma már nem olcsó mulatság, ezért kérlek, küldd tovább ezt a levelet ismerőseidnek, így levelenként 70fillért juttatsz a Kistestű Sorozatgyilkosokért Alapítvány számlájára, ha pedig a pénz összegyűlik, Tibor megkapja az alapítványtól a láncfűrészt. Köszönjük!

Jah és majdnem elfelejtettem!

Múlt héten egy nyugdíjas járókeretes nénike nem küldte tovább a levelet, így megszakította ezt a Panamából kiinduló 1996 óta tartó láncot. Úgy megvertük, hogy beszart. Ezt jó, ha tudod."
Egyetértek!
450es nem lehet smkp!
Szerintemmeg erősen elhibázták egy nullával az árát,
esetleg nyócvan papírt megér, ha rendben vannak a papírjai...
Vagy ezerszer meghallgattam kuva kemény a hangja
Így van azt a szép motort így el kurni hát hagyuk na de itt egy kihegyezett példány:http://www.youtube.com/watch?v...
A sufnituning eleve hazavágja,ennek a motornak pont az eredeti állapot lenne a lényege.
Erre nem tudok mit mondani!Nekem volt P 21-es pannóniám, ami akkor újonnan kb 7 havi keresetembe került!Azzal kellett kezdenem ,hogy átballagtam a falusi vegyesboltba egy kis doboz kerékpárzománcért piros+ fekete, hogy a leverődéseket lefessem.Havonta egynapot vett igénybe , a gyujtás fesz szab. beáll.zsirzás stb.És most ez a fazon 800 000 ft-ot szeretne kapni érte! Nem tudom , talán majd rá jön idővel?!Megokosodik? .