a leirtak alapján elég rossz kasznis tanuló vagy, vagy rossz tanárod.
az egyik hogy mindenre lehet engedélyt szerezni, csak győzd kivárni, és kijárni a hivatalos utat. vagy kicsitt több pénzel meggyorsítod az eljárást.
tény és való, hogy a gyerek amit és ahogy felsorolt abba van némi bibi, ugyanis az 502-es csúcsok azok nem race csúcsok, hanem sima 140 lovas csúcsok, ha valóban nagy turbó lenne az autón akkor 300 Le körül lenne.
nekem is át van faragva az autóm, illetve nem egy tuning dizelt csináltam már, és mindegyiknek van papirja, müszakija, zöldkártyája.
Miért ne lenne meg minden papírja az autónak?!Hogy ezek miatt az átalakítások miatt ne kapna zöldkártyát és műszakit?!Hülyeség!Manapság ezek már nem problémák.De meg miért is?Mert nincs rajta kilincs?Vagy mert jobb a féke?
nem akarom megvenni csak szoktam nézegetni a használtauto.hu-t és kint volt a főoldalon.gondoltam megosztom veletek érdekelt mit mondtok róla:)köszi a véleményt.Én se venném meg.
Én mint karosszérilakatos tanuló azt mondom ,hogy az ilyet nem szabad megvenni ezen az autón biztos hogy nincs forg. zöld kártya semmi. Ezt nem hiszem ,hogy le tudná valaki is vizsgáztatni és mit csinálsz egy ilyen autóval ami nem "tiszta"! ha le lehet akkor oda sok pénz kell. Sz.tem törött volt.. Ha van valakinek egy kocsija akkor miért alakitaná át? Ha sok pénze van és nem tudja hova tenni akkor igen.
Tiszta autót kell venni.
Üdv: Norbi
ember elviszi az asszonyt is vadászni,megmutatja neki a dolgokat hogy smint,majd hozzéá teszi ha lelö egy vadat siessen oda nehogy más vadász rátehesse a kezét.ok!
különválnak,rövid idö mulva egy lövés halatszik...elindul a vadász a lövés irányába,kis idö mulva látja h az asszonya vadul vitázik egy másik vadásszal!közelebb érve halja h a vadász mondja az asszonynak:jo jo asszonyom rendben van ez a maga öze,csak hagy vegyem le rola a nyergem!
Két férfi beszélget egy partyn
- Nem ismerem önt, de valamiért megbízom magában, ezért elmondok valamit. Látja ott azt a szőke és barna hölgyet, akik beszélgetnek egymással a pultnál?
- Igen
- Képzelje, a szőke a feleségem, a barna pedig a szeretőm, de ezt nem tudják egymásról!
- Ha már olyan őszinte volt hozzám, hadd viszonozzam én is. Nálam ez pont fordítva van!
Ügyfél: Az anyósom meghalt, és szeretném leállíttatni a számlázást, mert üres lesz a ház.
Ügyintéző : Részvétem. Természetesen leállítom. Szükségem lenne a fogyasztói számra.
Ügyfél: Mondom. 7............
Ü.i.: A nevet, címet kérem.
Ügyfél: Bocsánat, de le kell tennem, mert most jöttek érte.
Éjszaka, tél...
Ügyfél: (se köszönés, se bemutatkozás) Fűccsé b...meg!
Ü.i.: Hol lakik?
Ügyfél: Minek az neked, még be is akarsz törni?
(Levágja a telefont)
Ügyfél (fiatalember): Az anyámnak a villanyszámlájáról akarok érdeklődni.
Az anyám azt mondta, hogy minden számlát befizetett, mégis kapott felszólítást. Az anyám csak akkor tud fizetni, amikor fizetést kap. Az anyám bement az irodába, és ott azt mondták az anyámnak, hogy diktálja be a mérőállást, de az anyám.....(Levegőt vesz)
Ü.i.: Hogy hívják Anyádat? Bocsánat! A kedves Édesanyja nevét kérem!
Ügyfél: A számlámmal kapcsolatban szeretnék érdeklődni.
Ü.i.: A fogyasztói számot kérem.
Ügyfél: Az hol van?
Ü.i.: Mit néz?
Ügyfél: Épp a tévét.
Ü.i.: Mi van a kezében?
Ügyfél: A telefon.
Ügyfél: Szeretném bejelenteni, hogy az egész utcában nincs áram.
Ü.i.: Biztos, hogy a szomszédoknál sincs áram?
Ügyfél: Biztos, mert itt állnak a házam előtt, és nem éppen a katolikus liturgia szerinti szavakkal illetik az ELMŰ-t.
Ügyfél: Nincs áram a lakásban.
Ü.i. felveszi a címet és tájékoztatja, hogy ha nem az Elektromos Művek részéről van a hiba, akkor az indokolatlan kiszállás 8.000,-Ft.
Ügyfél: (5 perc múlva visszatelefonál) Töröltetni szeretném a címet, mert a 8.000,-Ft-tal sikerült annyira megijeszteni a férjem, hogy
felállt a fotelból és visszakapcsolta az automatát.
Ügyfél: (Nagyfogyasztó) Számlát szeretnék egyeztetni.
Ü.i.: Három számlájuk nincs kiegyenlítve.
Ügyfél: Áttértünk költségmegtakarításra.
Ügyfél: Elment az áram az egész környéken, a közvilágítás sem működik.
Ü.i.: A nagyfeszültségű vezetéken fennakadt egy siklóernyős, azt szedik le a tűzoltók.
Ügyfél: Remélem túlélte, mert odamegyek és szétrúgom a seggét.
Ügyfél: Mennyit fogyaszt a Sony TV-m?
Ü.i.: Sokat.
Ügyfél: Jó napot! Szentmártonkátáról telefonálok, és érdeklődöm, mikor lesz áram, mert félek hogy lefagynak a palánták a fólia alatt. Ja és
van egy 1 éves gyerek is.
Ügyfél: A fürdőszobában állandóan gázszagot érzek.
Ü.i.: Ez az Elektromos Művek.
Ügyfél: Jó, de ha felrobbannék, akkor szóltam..
Pénz megold mindent / Majdnem/
Üdv
az egyik hogy mindenre lehet engedélyt szerezni, csak győzd kivárni, és kijárni a hivatalos utat. vagy kicsitt több pénzel meggyorsítod az eljárást.
tény és való, hogy a gyerek amit és ahogy felsorolt abba van némi bibi, ugyanis az 502-es csúcsok azok nem race csúcsok, hanem sima 140 lovas csúcsok, ha valóban nagy turbó lenne az autón akkor 300 Le körül lenne.
nekem is át van faragva az autóm, illetve nem egy tuning dizelt csináltam már, és mindegyiknek van papirja, müszakija, zöldkártyája.
- Mutassa a lámpákat! Fényszóró: jó. Féklámpa: jó. Tolatólámpa: jó.
Irányjelző: jó, nem jó, jó, nem jó,..
Tiszta autót kell venni.
Üdv: Norbi
Aorta!
különválnak,rövid idö mulva egy lövés halatszik...elindul a vadász a lövés irányába,kis idö mulva látja h az asszonya vadul vitázik egy másik vadásszal!közelebb érve halja h a vadász mondja az asszonynak:jo jo asszonyom rendben van ez a maga öze,csak hagy vegyem le rola a nyergem!
- Nem ismerem önt, de valamiért megbízom magában, ezért elmondok valamit. Látja ott azt a szőke és barna hölgyet, akik beszélgetnek egymással a pultnál?
- Igen
- Képzelje, a szőke a feleségem, a barna pedig a szeretőm, de ezt nem tudják egymásról!
- Ha már olyan őszinte volt hozzám, hadd viszonozzam én is. Nálam ez pont fordítva van!
Ügyfél: Az anyósom meghalt, és szeretném leállíttatni a számlázást, mert üres lesz a ház.
Ügyintéző : Részvétem. Természetesen leállítom. Szükségem lenne a fogyasztói számra.
Ügyfél: Mondom. 7............
Ü.i.: A nevet, címet kérem.
Ügyfél: Bocsánat, de le kell tennem, mert most jöttek érte.
Éjszaka, tél...
Ügyfél: (se köszönés, se bemutatkozás) Fűccsé b...meg!
Ü.i.: Hol lakik?
Ügyfél: Minek az neked, még be is akarsz törni?
(Levágja a telefont)
Ügyfél (fiatalember): Az anyámnak a villanyszámlájáról akarok érdeklődni.
Az anyám azt mondta, hogy minden számlát befizetett, mégis kapott felszólítást. Az anyám csak akkor tud fizetni, amikor fizetést kap. Az anyám bement az irodába, és ott azt mondták az anyámnak, hogy diktálja be a mérőállást, de az anyám.....(Levegőt vesz)
Ü.i.: Hogy hívják Anyádat? Bocsánat! A kedves Édesanyja nevét kérem!
Ügyfél: A számlámmal kapcsolatban szeretnék érdeklődni.
Ü.i.: A fogyasztói számot kérem.
Ügyfél: Az hol van?
Ü.i.: Mit néz?
Ügyfél: Épp a tévét.
Ü.i.: Mi van a kezében?
Ügyfél: A telefon.
Ügyfél: Szeretném bejelenteni, hogy az egész utcában nincs áram.
Ü.i.: Biztos, hogy a szomszédoknál sincs áram?
Ügyfél: Biztos, mert itt állnak a házam előtt, és nem éppen a katolikus liturgia szerinti szavakkal illetik az ELMŰ-t.
Ügyfél: Nincs áram a lakásban.
Ü.i. felveszi a címet és tájékoztatja, hogy ha nem az Elektromos Művek részéről van a hiba, akkor az indokolatlan kiszállás 8.000,-Ft.
Ügyfél: (5 perc múlva visszatelefonál) Töröltetni szeretném a címet, mert a 8.000,-Ft-tal sikerült annyira megijeszteni a férjem, hogy
felállt a fotelból és visszakapcsolta az automatát.
Ügyfél: (Nagyfogyasztó) Számlát szeretnék egyeztetni.
Ü.i.: Három számlájuk nincs kiegyenlítve.
Ügyfél: Áttértünk költségmegtakarításra.
Ügyfél: Elment az áram az egész környéken, a közvilágítás sem működik.
Ü.i.: A nagyfeszültségű vezetéken fennakadt egy siklóernyős, azt szedik le a tűzoltók.
Ügyfél: Remélem túlélte, mert odamegyek és szétrúgom a seggét.
Ügyfél: Mennyit fogyaszt a Sony TV-m?
Ü.i.: Sokat.
Ügyfél: Jó napot! Szentmártonkátáról telefonálok, és érdeklődöm, mikor lesz áram, mert félek hogy lefagynak a palánták a fólia alatt. Ja és
van egy 1 éves gyerek is.
Ügyfél: A fürdőszobában állandóan gázszagot érzek.
Ü.i.: Ez az Elektromos Művek.
Ügyfél: Jó, de ha felrobbannék, akkor szóltam..
Ő is már cask keresztapa lesz.