Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ismerem az embert!A rácsos akadémián szerezte tudását,és azóta becsületes KERESKEDŐ!Ne ítéljetek elhamarkodottan!
Fúj, rászisták! Segíccség! Ombucmant ide!
még a kocsi alatt is tiszta kábszer minden
Vajon a 4 a negyedik ilyen járgányt jelenti?
Hát sajnos nem vicc, de mégis úgy gondoltam ide rakom be.

A becsületes, szorgos munka és a folyamatos tanulás meghozza gyümölcsét...
(Ha jól értettem) akkor anyacsavarról van szó, és nem a kisfiú vér szerinti anyjáról.
Kicsit favicc, de mind1.
Felirat a szigorú főnök irodájának ajtaján:
,,Szereti a repülést?
Szeret új emberekkel megismerkedni?
Szereti a szabadságot?
Mindez az Öné lehet, ha még egyszer lazsáláson kapom!”
8 ötlet , hogy hogyan viseljük el a nyarat az irodában

1. Munkába menet előtt zuhonyozzunk le öltönyben vagy kiskosztümben.
2. A ruha alá tekerjünk egy slagot, és munkaidő alatt cirkuláltassunk benne hidegvizet.
3. Adjunk a ruhafogasra egy fűszoknyát és rángassuk madzaggal.
4. Hozzuk be a könnyező pálmát a lépcsőházból, szórjunk alá leheletnyi homokot, amikor pedig senki sem látja, toljuk le a nadrágunkat és heveredjünk alá.
5. Vezessünk 12 V-os áramot egy zománclavórba, és kész a minijakuzzi. Ha nincs transzformátor, megpróbálkozhatunk szifonpatronnal, vagy szívószálból saját levegővel is.
6. Kenjünk le magunkat naptejjel, és dugjuk be a fejünket a pénzvizsgáló UV lámpa alá. Ha nincs ilyen a háznál, ugorjunk el a legközelebbi bankba.
7. Tegyünk a számítógépre Karib-tengeres háttérképet, és kérjük meg kollégáinkat, hogy néha hullámozzanak.
8. Ha a Balatonnál akarjuk érezni magunkat, együnk minden nap lángost, tegyünk ki a padlóra egy döglött halat, és beszéljünk németül.
ezt havernak:
én nem értem:S:D:D:d
Fuuu... kellett vagy 3 perc mire leesett:D:D:D Komoly nagyon:D
Hát én feladom! Magamat postán!
Sokkoló! "Ez már több a kevésnél"
ezen hírtelen gondolkodnom kellett, de mikor leesett hát ö nevettem bár nemtudom. a fejemet fogtam...
Mondok mégeggyet NA!
Kisfiú sír a pöcegödör szélén! Odamegy egy gumibotos Skywalker: Miért sírsz kisfiú?!
Erre a gyerek: Beleesett az anyám és elsűjjedt! A walker ledobja magáról a ruhát és beleugrik a pöcegödörbe. Felbukkan, lemerül, felbukkan, lemerül.... Kiszáll tiszta szarosan, és megszólal: Sajnálom kisfijú nincs meg az anyád! Erre a kisfiú: Akkor a csavar se kell! és beledobja a vízbe!
Mondok egy viccet NA!
Két válpántos Skywalker ül a kiszáradt tómeder szélén. Megkérdezi az eggyik: Honnan van ez a sok kavics a meder alján? Erre a másik: A víz hordta ide. Néz a másik, és megszólal: És hol a víz?!
A másik a fejét csóválja és azt mondja: Ne légy már ennyire hülye, hát elment kavicsért!
Jahhh...
nem azért de nem Magyar férfi keres nőt?
Eszem ágában sincs! Jobb kint,mint bent

Hopp! Kiszabadult a szelem a palackból
Térdig érő szélben ne kaszálj baracklekvárt mert a néma gyereknek az anyja se érti a fától az erdőt!
Soha ne tartsd vissza a szellentést, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek
ha a sors két istennőben teljesedik...ám legyen
"aki átbasz basszon bét is"
"az élet egy kupleráj ahol mi vagyunk a kurvák és a sors baszogat minket"
Megy a Skót a Német meg a Cigány a tó körül és találkoznak a Jótündérrel.
A jótündér mondja hogy, egyseével nekifutnak a tónak kivánnak eggyte és a tó azzá változik.
A Skót nekifut mondja hogy, Wisky a tó azzáváltozik a Skót jól beiszik.
A német is nekifut mondja hogy, sör a tó azzáváltozik ő is jól beiszik.
Nekifuta cigány fut-fut megbotlik és megszólal: A GECIBE.:D