Így értem.
Amúgy szerintem most egy kiló liszt kicsivel olcsóbb, mint egy kiló kenyér.
Igaz, akkor a péknek nem kellett eltartani a rokinyugdíjasok, drogosok, cigányok, alkeszok millióit. Ezért nagyobb az elvonás is.
azt írtam hogy régen 1 kiló liszt ára egyenlő 1 kiló kenyér árával hiszen cserélték őket a 30%-ból meg a pék megélt
most a kenyér-liszt árak nem egyeznek, és a pék meg sír hogy szarul él
érdekességképp, ami nekem volt kenyérsütő 1 kilósat sütött, és 0,4 kw energia kellett hozzá hogy megdagassza és kisüsse
szerintem IS mint mondtam többször, a bázisszám nem mindegy..... űrugrást nekünk kellene csinálni, nem nekik.... papíron már megy.... kivitelezni nem sikerül
Látod, nekem valóban nem kell palástolnom, mert semelyikhez nem húzok, én eleve a legkevésbé rosszat választom vagy támogatom.
Amúgy a tények (a számok) makacs dolgok.
Nem tudom, hogy te melyik ballaszthalmazba tartozol, hogy ennyire felhúztad magad, de hidd el, nem érdemes.
Mire tudnál te választ adni, teeeee... úgy, hogy bukott LMP-s meg indexes ellenzéki vinnyogók cikkeit linkelgeted be? Rosszabb vagy, mint Bogyó, mert ő legalább nem palástolja az oldal-szimpátiáját... bár te is csak próbálod
Ebben egyet kell értenem veled, mert más esetben is a negatív példákat veszik elő, igaz, más nézőpontból.
Például az, hogy miért nem dolgozol többet/jobban/pontosabban?
Mert a Pista még ennyit sem, így sem és mégis annyi pénzt kap ő is.
Miért nem vigyázol jobban az izére?
Mert a Pistáéknál még így sem néz ki.
Amúgy szerintem most egy kiló liszt kicsivel olcsóbb, mint egy kiló kenyér.
Igaz, akkor a péknek nem kellett eltartani a rokinyugdíjasok, drogosok, cigányok, alkeszok millióit. Ezért nagyobb az elvonás is.
most a kenyér-liszt árak nem egyeznek, és a pék meg sír hogy szarul él
érdekességképp, ami nekem volt kenyérsütő 1 kilósat sütött, és 0,4 kw energia kellett hozzá hogy megdagassza és kisüsse
http://youtu.be/MA0_btKVsrw
Merakkor nem.
Nem kapna oxigént az agyad.
Az súlyos következményekkel járna.
Ne tetézd!
Ez a nyelv a némethez közel lévően szarul hangzik.
http://youtu.be/2DniKJ5te6U
Szerintem meg nem,és az ÉN szavam a döntő.
Egoista vagyok.
Amúgy a tények (a számok) makacs dolgok.
Nem tudom, hogy te melyik ballaszthalmazba tartozol, hogy ennyire felhúztad magad, de hidd el, nem érdemes.
De majd kiderül.
Mé mindenki K1600-al jár hogy űrugrást csinálnak?
A következő akkor Frederico di Bonaventura lesz.
Például az, hogy miért nem dolgozol többet/jobban/pontosabban?
Mert a Pista még ennyit sem, így sem és mégis annyi pénzt kap ő is.
Miért nem vigyázol jobban az izére?
Mert a Pistáéknál még így sem néz ki.